Ελλαδα

Απολογείται σήμερα ο κοσμηματοπώλης της Ομόνοιας

Συγκέντρωση για τον Ζακ Κωστόπουλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kosmimatopoleio.jpg
© EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Στον ανακριτή αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου της οδού οδού Γλαδστώνος για την υπόθεση του θανάτου του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου.

Στον 73χρονο οι εισαγγελικές αρχές άσκησαν ποινική δίωξη για τα αδικήματα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης που είναι κακουργηματικού βαθμού και για το πλημμέλημα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενείς και φίλοι του 33χρονου θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου και θα απολογηθεί ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου.

Σημειώνεται ότι ο 73χρονος θα απολογηθεί τη στιγμή που τα αίτια για τον θάνατο του 33χρονου παραμένουν αδιευκρίνιστα καθώς οι ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροτομή δεν κατέληξαν σε κάποιο συμπέρασμα.

Στο μεταξύ χθες συνελήφθη ο 55χρονος ο οποίος είχε προσαχθεί στην Ασφάλεια Αθηνών ως ύποπτος για τη συμμετοχή του στον ξυλοδαρμό του 33χρονου.

Ο 55χρονος αναγνωρίστηκε από το βίντεο, όπου φαίνεται να χτυπά με κλωτσιές τον 33χρονο μαζί με τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου, καθώς και από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για ιδιοκτήτη μεσιτικού γραφείου στην περιοχή, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και ισχυρίστηκε ότι το έκανε γα να εμποδίσει τον Ζακ Κωστόπουλο να βγει από το κοσμηματοπωλείο επειδή είχε δει ότι κρατούσε μαχαίρι και ήθελε να τον σταματήσει για να μην κινδυνέψουν οι άνθρωποι που ήταν από έξω, μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί.

Σε βάρος του 55χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ