- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ύστερα από μάχη με τις φλόγες, που ενισχύθηκαν από ισχυρούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή της Ζακύνθου, υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου δύο εστίες φωτιάς που εκδηλώθηκαν χθες το απόγευμα στα χωριά Καλαμάκι και Λιθακιά.
Στο χωριό Καλαμάκι, συγκεκριμένα στη θέση Σκοπός, επιχείρησαν συνολικά 4 οχήματα με 10 άντρες. Η πυρκαγιά εκεί έκαψε χαμηλή βλάστηση και αντιμετωπίστηκε έγκαιρα από τους πυροσβέστες χωρίς να κινδυνεύσει το χωριό.
Στη Λιθακιά, η φωτιά ξέσπασε σε δασική έκταση και έκαψε περίπου 2 στρέμματα. Απειλήθηκε πολυτελής βίλα αλλά χάρη στη άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής δεν προκλήθηκαν ζημιές. Στο σημείο επιχείρησαν 7 οχήματα με 15 πυροσβέστες.
Καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας πυροσβεστική δύναμη έμεινε στα δύο σημεία για να αποτραπούν αναζωπυρώσεις.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.