- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο τραγικός επίλογος για τα δίδυμα κοριτσάκια γράφτηκε στο οικόπεδο του μαρτυρίου
Χάθηκαν αγκαλιά με τον παππού και τη γιαγιά τους
Όλοι πίστευαν σε ένα θαύμα. Όλοι ήλπιζαν πως τα δίδυμα κοριτσάκια θα βρίσκονταν ζωντανά. Δυστυχώς γράφτηκε ο οδυνηρός επίλογος.
Τραγικό τέλος βρήκαν τα εννιάχρονα δίδυμα κοριτσάκια της οικογένειας Φιλιπποπούλου, που αγνοούνταν μαζί με τους παππούδες τους από το απόγευμα της Δευτέρας, όπου και ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στο Μάτι.
[[{"fid":"558468","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_text[und][0][value]":""},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false,"field_text[und][0][value]":""}},"link_text":null,"attributes":{"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]Οι σοροί των κοριτσιών, που ταυτοποιήθηκαν εχθές το βράδυ, ανασύρθηκαν από το οικόπεδο της φρίκης με τα δεκάδες πτώματα, ενώ νωρίτερα οι ιατροδικαστές κάλεσαν τους γονείςνα δώσουν πρόσθετο δείγμα DNA, αλλά και να προσκομίσουν προσωπικά αντικείμενα των κοριτσιών, ώστε να γίνει διασταύρωση.
Τη δυσάρεστη είδηση δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στενός φίλος της οικογένειας. Με λίγες μόνο λέξεις… Αλλά τόσο συγκλονιστικές.
«Ο επιλογος γραφτηκε.Και οι 4 βρεθηκαν αγκαλια.Ουτε ο θανατος δεν μπορεσε να τους χωρισει»…
Την είδηση μετέδωσε αργότερα και ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ, τονίζοντας πως την επιβεβαιώνει και ο ιδιωτικός ερευνητής, κ. Γεώργιος Τσούκαλης, που είχε αναλάβει να βοηθήσει τις έρευνες για να βρεθούν τα δίδυμα κοριτσάκια και οι παππούδες τους…
Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο κ. Τσούκαλης ήταν συντετριμμένος. Ανέφερε πως δεν μπορούσε να το πιστέψει. Πως ήλπιζε να βρεθούν.
Η γονείς ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή
Σε θρίλερ εξελισσόταν από την Δευτέρα η υπόθεση των δύο παιδιών της οικογένειας Φιλιπποπούλου, μια υπόθεση που είχε προσελκύσει το διεθνές ενδιαφέρον. Χθες, καθώς έγινε πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα «The Times» του Λονδίνου. Ο πατέρας τους, Γιάννης Φιλιππόπουλος, είπε πως αναγνώρισε τις κόρες του σε σκάφος που διέσωσε ανθρώπους από τη θάλασσα και τους μετέφερε στο λιμάνι της Ραφήνας.
Δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ότι τυχαία είδε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Alpha και σε αυτό, τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του αναγνώρισαν τα κοριτσάκια τους. Στα πλάνα, δίπλα στα παιδιά που ο κ. Φιλιππόπουλος αναγνώρισε ως τις κόρες του, στεκόταν ένας άνδρας.
Αμέσως έγιναν εκκλήσεις, τόσο από τον καπετάνιο του σκάφους όσο και από τον επικεφαλής των διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να εμφανιστεί στις αρχές ο άνδρας αυτός αλλά και μια άλλη γυναίκα, που ήταν μαζί με άλλα δυο κοριτσάκια που κάθονταν μαζί με τις 9χρονες στο σκάφος.
Ωστόσο στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι δεν επρόκειτο για τις δίδυμες, καθώς εμφανίστηκε στις Αρχές ο πατέρας των παιδιών που εικονίζονταν στο βίντεο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μέχρι πότε θα μείνει σε ισχύ
Νοσηλεύεται με κάταγμα στη λεκάνη
Νέα πτήση επαναπατρισμού Ελλήνων πολιτών και των κατοικιδίων τους από το Ντουμπάι
Ο χολιγουντιανός σταρ παραμένει στην Ελλάδα
Μάρτης... γδάρτης με βροχές και κρύο
Ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί σε βραχώδη περιοχή κοντά στη Λίνδο
Χιλιάδες Έλληνες Εβραίοι ξεκινούν ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή
«Χειρόφρενο» σε κεντρικούς δρόμους - Όλες οι διαδρομές και οι ρυθμίσεις της Τροχαίας
Διατηρείται η καλοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με θερμοκρασίες έως 19 βαθμούς
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται έρευνες από το Λιμενικό Σώμα και εθελοντικές ομάδες
Ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Ανδρέα Παπανδρέου
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.