- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
L' Oréal: Δωρεά 350.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό για τους πυρόπληκτους
«Για την παροχή πρώτων βοηθειών και στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στους τραυματίες»
Σε συνολική δωρεά που αγγίζει τις 350.000 ευρώ προς τον Ερυθρό Σταυρό για την παροχή πρώτων βοηθειών και στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στους τραυματίες προχώρησαν το Ίδρυμα του Ομίλου L' Oréal και η L'Oréal Hellas.
Η ανακοίνωση:
Όλοι εμείς στη L'Oréal Hellas, σε συνέχεια των πρόσφατων γεγονότων, που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές στην Αττική, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους και την αμέριστη συμπαράστασή μας σε όλους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες.
Προτεραιότητά μας είναι να στηρίξουμε τους πληγέντες με κάθε δυνατό τρόπο. Για αυτό και αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με το Ίδρυμα του Ομίλου L' Oréal για να ενισχύσουμε τις προσπάθειες αρωγής προς τους πληγέντες από τις φωτιές, προσφέροντας στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό δωρεά ύψους 100.000 ευρώ από τη L'Oréal Hellas, η οποία συμπληρώνεται από μια επιπρόσθετη δωρεά ύψους 250.000 ευρώ από το Ίδρυμα L'Oréal, για την παροχή πρώτων βοηθειών και στήριξης στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη και ιδιαίτερα στους τραυματίες.
Με αυτές τις δωρεές, η L'Oréal Hellas και το Ίδρυμα L'Oréal επιθυμούν να εκφράσουν την έμπρακτη συμπαράστασή τους σε όλους όσους έχουν πληγεί από τα δραματικά αυτά γεγονότα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.