- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Μεσαρά του Ηρακλείου Κρήτης.
Δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους, κατά τα φαινόμενα λόγω κτηματικών διαφορών, σύμφωνα με δημοσίευμα του cretapost.gr. Κάποια στιγμή, πάνω στον καβγά, ένας 44χρονος φερόμενος ως δράστης άρπαξε μια καραμπίνα και πυροβόλησε έναν 46χρονο στα πόδια.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου οι γιατροί τού πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά και νοσηλεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.
Ο 44χρονος τέθηκε υπό κράτηση και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο. Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.