- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πρωτοφανής κακοποίηση ζώου: Φαντάροι πέταξαν ζωντανό σκύλο σε γκρεμό
Έρευνα διέταξε το Γενικό Επιτελείο Στρατού
Έρευνα για τον εντοπισμό και τη τιμωρία στρατιωτών που εμφανίζονται σε βίντεο να κακοποιούν σκύλο εντός στρατιωτικής εγκατάστασης διέταξε το Γενικό Επιτελείο Στρατού.
Στο βίντεο της ντροπής, απεικονίζονται δύο Έλληνες στρατιώτες να κακοποιούν ένα ανυπεράσπιστο σκύλο, ξεσπώντας σε γέλια.
Το υλικό αναρτήθηκε στο facebook και προκάλεσε σάλο, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν με οργή στο θέαμα βασανισμού ενός ανυπεράσπιστου ζώου από ανεγκέφαλους.
Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:
Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού, ανακοινώνεται με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, ότι το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μπαράζ αυθαιρεσιών σε νησιά
Τρίτος δημοφιλέστερος μεσογειακός προορισμός η χώρα μας
Ο ρόλος που της αποδίδεται στην υπόθεση
Μετά τη μαραθώνια απολογία
Αναλυτικά οι περιοχές
Δείτε τα αποτελέσματα
Tα 118 χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα για χρήση
Στην περιοχή επιχειρούν 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η αφιέρωση και η οικογενειακή φωτογραφία
Από το 2007 έως σήμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.