- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ψωμιάδης για Σαββίδη: «Τον Πόντιο, αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε»
«Οι μάσκες έπεσαν», λέει ο πρώην περιφερειάρχης
Δήλωση συμπαράστασης προς τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος ακόμη καταζητείται από τις αστυνομικές αρχές, εξέδωσε ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, επιρρίπτοντας ευθύνες για την επ' αόριστον αναβολή του ελληνικού πρωταθλήματος στην Πολιτεία.
Ο κ. Ψωμιάδης έκανε λόγο για «συντονισμένη προσπάθεια στοχοποίησης του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβαν Σαββίδη» και εκστρατεία απαξίωσης της ποντιακής καταγωγής του. Ωστόσο, διευκρίνισε ότι «κανείς δεν δικαιολογεί τις εικόνες στο γήπεδο της Τούμπας», αλλά εκτιμά ότι «δεν πρέπει να πληρώσει ο Σαββίδης τις αμαρτίες άλλων που έχουν καταδικάσει το άθλημα στην απόλυτη ανυποληψία». «Τον Πόντιο, αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε», ανέφερε ο κ. Ψωμιάδης.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ψωμιάδη:
«Για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, ηθικός αυτουργός για τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος είναι η ίδια η Πολιτεία, η οποία δεν έκανε ποτέ πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις για κάθαρση στο χώρο του πολύπαθου ελληνικού ποδοσφαίρου.
Από εκεί και πέρα, είναι σε πλήρη εξέλιξη μια συντονισμένη προσπάθεια για τη στοχοποίηση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη. Προηγήθηκε βέβαια η εκστρατεία απαξίωσης και χλευασμού του, με ρατσιστικές αναφορές στην ποντιακή του καταγωγή.
Προφανώς θα βόλευε αυτούς που είχαν τα κουμάντα επί δεκαετίες να βγει από το κάδρο ο Ιβάν Σαββίδης, να γίνει αυτός ο αποδιοπομπαίος τράγος, να πληρώσει αμαρτίες άλλων, τα φαινόμενα σαπίλας και σήψης που έχουν καταδικάσει το άθλημα στην απόλυτη ανυποληψία. Ασφαλώς κανείς δεν δικαιολογεί τις εικόνες από το γήπεδο της Τούμπας που είδε το βράδυ της Κυριακής όλη η Ελλάδα.
Ας έρθει, όμως, ένας στη θέση αυτού του ανθρώπου που εδώ και επτά χρόνια προσφέρει στον ΠΑΟΚ και στην οικονομία της βόρειας Ελλάδας και βιώνει μπροστά στα μάτια του την αδικία με τον πλέον αισχρό τρόπο. Οι μάσκες έπεσαν. Τον Πόντιο αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε.
Όσον αφορά στους υποκριτές που είδαν ένα όπλο σε μια θήκη –πράξη που βεβαίως δεν επικροτώ σε αγωνιστικό χώρο-, ας κοιτάξουν πρώτα στην κεντρική εξουσία, που από το 2009 "πυροβολεί" κατά ριπάς τον ελληνικό λαό οδηγώντας τον στη φτωχοποίηση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.