Ελλαδα

Σενάρια βγαλμένα από τη ζωή – Η Καραμπέτη μπήκε σε ταξί πρώην κατάδικου, που είχε γίνει σενάριο στη 10η εντολή

Την αποκάλυψη έκανε ο Πάνος Κοκκινόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
karampeti.jpg

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πάνος Κοκκινόπουλος. Ο δημιουργός της 10ης εντολής έδειξε πώς τα σενάρια εμπλέοκονται με τη πραγματική ζωή, μιλώντας για μια παράξενη ιστορία με πρωταγωνίστρια της Καραμπέτη.

Η ηθοποιός μπήκε κάποια φορά σε ένα ταξί όπου οδηγός ήταν ένας πρώην κατάδικος για δολοφονία, του οποίου η ιστορία είχε γίνει σενάριο στη 10η εντολή με πρωταγωνίστρια και "θύμα" την Καραμπέτη

Ο δημιουργός του αστυνομικού σίριαλ που έγραψε ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, σε συνέντευξή του στην Όλγα Παρθενέα-Γεωργάτσου και το Menshouse.gr, περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο τη λαχτάρα που βίωσε η «μούσα» του, με τον ίδιο καθηλωτικό τρόπο που μεταφέρει στη μικρή οθόνη τα πιο ειδεχθή εγκλήματα, συνοδευόμενα από πλάνα και εφιαλτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα.

«Κάτι ανάλογο βίωσε και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Μπήκε σε ένα ταξί και παρατήρησε ότι ο ταξιτζής την κοιτούσε έντονα από τον καθρέφτη. Κάποια στιγμή γυρνάει και της λέει: “Ξέρεις ποιος είμαι εγώ; Εκείνος που κάνετε την ιστορία του επεισόδιο”. Αναφερόταν στο επεισόδιο της “10ης εντολής” με την Ιωάννα Παππά και τον Γιάννη Στάνκογλου. Η Καρυοφυλλιά κατατρόμαξε. Μου είπε ότι πήγε κι έπεσε πάνω στον δολοφόνο! Πως έχει βγει, ότι κυκλοφορεί έξω και εργάζεται ως ταξιτζής».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ