- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη 27χρονος εμπλεκόμενος στους «Πυρήνες»
Βρέθηκε στο αυτοκίνητό του γεμιστήρας, σφαίρες και μαχαίρι
Σε έρευνα της ομάδας ΔΙΑΣ συνελήφθη 27χρονος, ο οποίος είχε κατηγορηθεί και φυλακιστεί για συμμετοχή στην πρώτη «φουρνιά» της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» το 2009. Ο νεαρός, μαζί με ακόμη ένα άτομο κινούνταν με ένα αυτοκίνητο, όταν μοτοσικλετιστές της ΔΙΑΣ τους σταμάτησαν για έλεγχο.
Ψάχνοντας το όχημα οι αστυνομικοί βρήκαν ένα γεμιστήρα με σφαίρες και ένα μαχαίρι και έτσι τους πέρασαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στα κεντρικά της Ασφάλειας για να γίνει εξακρίβωση στοιχείων, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος ήταν γνωστός στην αστυνομία, ενώ αποφυλακίστηκε και βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους.
Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί γιατί είχε πάνω του το γεμιστήρα και το μαχαίρι, αν ετοίμαζε κάτι και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.