- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη γιατρός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής για «φακελάκι»
Πόσα ζήτησε για να κάνει χειρουργική επέμβαση
Χειρουργός δημόσιου νοσοκομείου της Αττικής συνελήφθη, από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, κατηγορούμενος για δωροληψία, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η διερεύνηση της υπόθεσης έγινε έπειτα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε το ποσό των 1.000 ευρώ, προκειμένου να πραγματοποιήσει χειρουργική επέμβαση. Σε προκαθορισμένη συνάντηση, που έγινε χθες στο νοσοκομείο, ο γιατρός παρέλαβε, ως προκαταβολή, το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Τότε επενέβησαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων και συνέλαβαν τον χειρουργό, ενώ στο γραφείο του βρέθηκε ο φάκελος με το προσημειωμένο χρηματικό ποσό.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά τι θα ισχύσει
Βροχές, καταιγίδες και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Δεν θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι της χρονιάς
Οι μαθητές σέβονται και χαίρονται τις τοιχογραφίες
Στη μάχη και ένα ελικόπτερο
Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Τι αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τυλιγμένο με την ελληνική σημαία το φέρετρό του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές στις οποίες έχουν καταγραφεί
Το πρώτο οργανωμένο φθινοπωρινού τύπου σύστημα φέρνει βροχές και καταιγίδες
Ποιοι είναι δικαιούχοι του βοηθήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.