- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δείτε πώς κινείται η βροχερή «Γαλάτεια» (video)
Από το βράδυ της Πέμπτης αναμένεται η εξασθένιση της κακοκαιρίας
Βίντεο του meteo.gr δείχνει με δορυφορικές εικόνες πώς κινείται το χαμηλό βαρομετρικό της νέας κακοκαιρίας με την ονομασία «Γαλάτεια».
Η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη και τα κύρια χαρακτηριστικά της συνοψίζονται ως εξής:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, με μεγάλα ύψη βροχής αναμένονται από το απόγευμα της Τρίτης 07/03 στη Δυτική και νότια Ελλάδα και το βράδυ στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου και στην Κρήτη. Ισχυρές βροχές και πιθανόν καταιγίδες αναμένονται τις βράδυνες ώρες και στην Αττική. Την Τετάρτη 08/03 οι ισχυρές βροχές θα επηρεάσουν το σύνολο της χώρας, με τα εντονότερα φαινόμενα στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου. Την Πέμπτη 09/03 τα ισχυρότερα φαινόμενα αναμένονται στην ανατολική ηπειρωτική χώρα και στο Αιγαίο, με σταδιακή εξασθένιση από το βράδυ.
Ισχυροί ως σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν την Τρίτη σε όλα τα πελάγη. ΟΙ νότιοι άνεμοι θα παραμείνουν πολύ ενισχυμένοι στο Αιγαίο και την Τετάρτη, ενώ στο Ιόνιο θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς. Σταδιακή στροφή των ανέμων σε βόρειους αναμένουμε στο Αιγαίο από το απόγευμα της Πέμπτης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Σε πρώτο βαθμό είχε κριθεί, κατά πλειοψηφία, ένοχος για δυο από τους τέσσερις βιασμούς
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες πήραν τις κασετίνες από το ΑΤΜ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Με μαθήματα προσανατολισμού συνεχίζονται σήμερα οι εξετάσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.