- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης εργαζομένων ανακοίνωσε η ΔΕΗ
Θα υπάρχει μπόνους ύψους 15.000 ευρώ
Το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΗ, ενέκρινε σήμερα πρόγραμμα οικειοθελούς αποχώρησης εργαζομένων. Το πρόγραμμα αφορά όσους έχουν συμπληρώσει τις προϋποθέσεις συνταξιοδότησης, ενώ θα έχουν μπόνους ύψους 15 χιλιάδων ευρώ.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρόγραμμα μπορούν να ενταχθούν οι εργαζόμενοι ηλικίας τουλάχιστον 60 ετών, εφόσον υπηρετούν σε βαρέα και ανθυγιεινά, 62 ετών αν εμπίπτουν στις κοινές διατάξεις συνταξιοδότησης και 65 ετών, εφόσον είναι διευθυντικά στελέχη.
Οι σχετικές αιτήσεις θα μπορούν να υποβληθούν έως τις 30 Απριλίου, ενώ οι αποχωρήσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαΐου.
Αξίχει να σημειωθεί πως η εξοικονόμηση για τη ΔΕΗ από την αποχώρηση των περίπου 200 εργαζομένων, που αποτελεί τον στόχο του προγράμματος, εκτιμάται σε 12 έως 13 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.