- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Έναν γιατρό και έναν τραυματιοφορέα στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης τραυμάτισε 39χρονος συνοδός ανήλικου κοριτσιού που μεταφέρθηκε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών με αναφερόμενη μέθη, στις 4.30 τα ξημερώματα, σε ημέρα γενικής εφημερίας, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική.
Η 13χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδευόμενη από 10 άτομα, που αρχικά επιτέθηκαν φραστικά στον ειδικευόμενο γιατρό Κ.Π. Στη συνέχεια, ο γιατρός, 41 ετών, δέχτηκε γροθιά και τραυματίστηκε στο πρόσωπο από 39χρονο συνοδό της ανήλικης, ενώ προσπαθούσε να την τοποθετήσει σε αμαξίδιο μεταφοράς. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, την οποία επικαλείται η εφημερίδα, στη συνέχεια συνοδός του κοριτσιού τραυμάτισε στο πρόσωπο και την τραυματιοφορέα Χ.Μ.
Αν και η ασθενής είναι ανήλικη και στο νοσοκομείο δεν εφημέρευε η Παιδιατρική, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, έγινε εργαστηριακός έλεγχος και εκτιμήθηκε η κατάσταση της ως αιμοδυναμικά σταθερή. Οι συνοδοί συνέχισαν να προκαλούν αναστάτωση στην αίθουσα αναμονής του τμήματος επειγόντων περιστατικών, καθώς εκσφενδόνιζαν καρέκλες και χτυπούσαν την τζαμαρία στο γραφείο κίνησης.
Κλήθηκε η υπηρεσία ασφαλείας του νοσοκομείου και η Άμεση Δράση (100).
Με δύο περιπολικά μεταφέρθηκαν όλοι στο Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας Νεάπολης, όπου ακολούθησαν ο ιατρός και η τραυματιοφορέας, προκειμένου να καταθέσουν την μαρτυρία τους, αφού πρώτα τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο. Γύρω στις 5.20 τα ξημερώματα, η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου λειτουργεί Παιδιατρική Κλινική, με ασθενοφόρο από το Χαμόγελο του Παιδιού, κατόπιν σχετικής κλήσης στο ΕΚΑΒ. O 39χρονος παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο για απρόκλητη σωματική βλάβη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Eναλλάξ διακοπές κυκλοφορίας σε δεξιά ή αριστερή λωρίδα
Οι βροχές των τελευταίων ημερών αύξησαν σημαντικά τα διαθέσιμα αποθέματα νερού
Δεν κινδυνεύει η ζωή της - Παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.