- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ είχε αποφυλακιστεί ο Αφγανός που δολοφόνησε την 19χρονη Γερμανίδα
Είχε φυλακιστεί στην Ελλάδα για επίθεση σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα
Έχει συνέχεια η υπόθεση του Αφγανού που δολοφόνησε την 19χρονη Γερμανίδα στο Φράιμπουργκ. Πρόκειται για το ίδιο άτομο που είχε φυλακιστεί στην Ελλάδα για επίθεση σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα και είχε αποφυλακιστεί.
Σύμφωνα με την δικηγόρο του Μαρία Ελένη Νικοπούλου, o Αφγανός μετανάστης έκανε χρήση του νόμου Παρασκευόπουλου 4322/2015 και κατάφερε να αποφυλακιστεί στις 31 Οκτωβρίου του 2015.
«Πράγματι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο που φέρεται να σκότωσε την 19χρονη στην Γερμανία και να επιτέθηκε στην 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα. Αν και είχε καταδικαστεί σε δέκα χρόνια κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και είχε μεταφερθεί στις φυλακές Βόλου, κατάφερε να αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των ευνοϊκών ρυθμίσεων του νόμου Παρασκευόπουλου περί αποσυμφόρησης των φυλακών», δηλώνει η δικηγόρος.
Στον Αφγανό είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι και έπρεπε να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα της μόνιμης κατοικίας του μια φορά τον μήνα. Ο νεαρός είχε δηλώσει μόνιμη κατοικία στον Αγιο Παντελεήμονα στην Αθήνα και παρουσιαζόταν κανονικά μέχρι τον Φλεβάρη του 2016 όταν και παραβίασε τους περιοριστικούς όρους και έφυγε για την Γερμανία.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.