- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σοκ στη Ζάκυνθο: 31χρονος εκβίαζε και ασελγούσε σε μαθήτρια λυκείου
Έφτιαχνε ψεύτικα προφίλ στο facebook και ζητούσε γυμνές φωτογραφίες
Σοκ έχει προκαλέσει στην Ζάκυνθο η σύλληψη ενός 31χρονου Έλληνα, πατέρα ενός παιδιού, με τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκου.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε ύστερα από καταγγελία 16χρονης μαθήτριας καθώς και της μητέρας της, σύμφωνα με την οποία, το τελευταίο χρονικό διάστημα, άγνωστος χρήστης, που συνομιλούσε με την 16χρονη σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, την έπεισε να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες, προσποιούμενος ότι είναι συνομήλικό της κορίτσι.
Επιπλέον σύμφωνα με την καταγγελία, ο 31χρονος με την χρήση της απειλής δημοσίευσης του φωτογραφικού της υλικού, εξανάγκασε την ανήλικη να συναντηθεί κατ΄ επανάληψη μαζί του και να ανεχθεί ασελγείς πράξεις.
Από την διερεύνηση της υπόθεσης διαπιστώθηκε ότι ο 31χρονος ακολουθούσε συγκεκριμένη μεθοδολογία, σύμφωνα με την οποία χρησιμοποιούσε εικονικούς λογαριασμούς-προφίλ, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων έστελνε μηνύματα σε γυναίκες αλλά και σε ζευγάρια και προσπαθούσε να τους πείσει έναντι χρηματικής αμοιβής που τους υποσχόταν και που ποτέ δεν έδινε, να του στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες και βίντεο.
Ο 31χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες (01-11-2016) το απόγευμα στην Ζάκυνθο, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, που διερεύνησαν την υπόθεση και στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο με το οποίο επικοινωνούσε με την ανήλικη καθώς και ένα (1) TABLET στο οποίο ήταν αποθηκευμένο πλήθος πορνογραφικού υλικού.
Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκε και κατασχέθηκε, συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (200) γραμμαρίων καθώς και μια συσκευασία με νήματα που χρησιμοποιούνταν για την αποξήρανση φυτών κάνναβης.
Η έρευνα για την πλήρη διαλεύκανση του εύρους δράσης του 31χρονου συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Ζακύνθου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι ηλεκτρονικές συσκευές που κατασχέθηκαν θα αποσταλούν για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις. Ο 31χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δύο πτήσεις από Ντόχα και Ντουμπάι προσγειώθηκαν στην Αθήνα - Αναμένονται ακόμη τέσσερις από Τελ Αβίβ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζει αυτόματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.