- CITY GUIDE
- PODCAST
-
22°
Μπουτάρης: Η Θεσσαλονίκη «διαλύεται» χωρίς τον ΟΑΣΘ
Ο Δήμαρχος θα ζητήσει από τον κ. Σπίρτζη να επιστρατεύσει τους εργαζόμενους στα αστικά λεωφορεία
«Διαλύεται η πόλη, η αγορά δεν μπορεί να δουλέψει, όλος ο κόσμος ταλαιπωρείται», δήλωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης καθώς η πόλη παραμένει για τρίτο 24ωρο χωρίς αστικά λεωφορεία. Ο κ. Μπουτάρης δηλώνει μάλιστα έτοιμος να επικοινωνήσει με τον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη και να του ζητήσει να προχωρήσει σε επιστράτευση των εργαζομένων στον ΟΑΣΘ.
Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο Θεσσαλονικιός δήμαρχος σχολίασε πως «όσο βαρύ και να ακούγεται δεν ντρέπομαι να το ζητήσω δημόσια. Οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ πρέπει να αντιληφθούν ότι δεν είναι στην διακριτική τους ευχέρεια η εξυπηρέτηση των πολιτών». Ο ίδιος επανέλαβε τη θέση του ότι η σύμβαση του ΟΑΣΘ με το Κράτος είναι απαράδεκτη, αφού δεν συμμετέχει ο Δήμος.
Αργότερα, μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9» κάλεσε τους εργαζόμενους να κατέβουν άμεσα στην Αθήνα και να επιδιώξουν συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό προκειμένου να λυθεί άμεσα το πρόβλημα. «Να μην περιμένει ο κ. Τσερμενίδης αύριο τον κ. Σπίρτζη. Να κατέβουν σήμερα στην Αθήνα και να τα βρούνε» υπογράμμισε ο κ. Μπουτάρης. «Αυτό που έκανε η ΔΕΘ το Σαββατοκύριακο δεν μπορεί να το κάνει ο Δήμος αυτό. Δεν έχει τη δυνατότητα να νοικιάσει λεωφορεία. Και να γινόταν χρειάζεται κάποιες μέρες να τακτοποιηθεί η κατάσταση», κατέληξε ο κ. Μπουτάρης.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου στο DAIS, το HeartMath 3.0 φέρνει στο επίκεντρο την ψυχική ανθεκτικότητα, την αυτορρύθμιση, την εργασιακή ευεξία και τη λήψη αποφάσεων υπό πίεση
Από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει η κακοκαιρία και από πότε
Το βαρύ όχημα ακινητοποιήθηκε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το νέο «καρφί» του σκιτσογράφου
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η ανάρτησή της στη μνήμη του γνωστού τραγουδιστή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η πρόγνωση του Μeteo
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.