- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φρικτό θάνατο βρήκε οκτάχρονο παιδί με ειδικές ανάγκες στην Πάτρα
Τραγωδία το μεσημέρι σήμερα στις εργατικές κατοικίες Ιτεών της Πάτρας, όπου ένα οκτάχρονο αγόρι με ειδικές ανάγκες βρήκε φρικτό θάνατο από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του.
Το παιδάκι βρέθηκε απανθρακωμένο στο διαμέρισμα στο οποίο εκδηλώθηκε η πυρκαγιά και σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ,οι πυροσβέστες βρήκαν το το πτώμα κάτω από ένα κρεβάτι.
Το αγόρι είχαν αφήσει οι γονείς του στο σπίτι του παππού και της γιαγιάς του, οι οποίοι μένουν μόνιμα στην Πάτρα, για να περάσει το Σαββατοκύριακο.
Στο άκουσμα από τους πυροσβέστες ότι ο μικρός εγγονός της βρέθηκε απανθρακωμένος, η γιατιά του παιδιού δεν άντεξε και λιποθύμησε.
"Ημασταν μαζί στην κουζίνα, το τάισα και τον άφησα να πάει στον υπολογιστή... Μέσα σε 5 λεπτά το σπίτι γέμισε καπνούς και δεν μπορούσαμε να μπούμε στο δωμάτιο που ήταν το παιδί. Ο παππούς του κάηκε στην προσπάθειά του να βγάλει το παιδί από το δωμάτιο", λέει η τραγική γιαγιά περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν στο σπίτι.
Σημειώνεται ότι στο σπίτι ήταν και η μικρότερη αδελφή του 8χρονου, η οποία σώθηκε γιατί ήταν στο σαλόνι.
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο με εγκαύματα έχει μεταφερθεί ο παππούς του παιδιού.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η αφιέρωση και η οικογενειακή φωτογραφία
Από το 2007 έως σήμερα
Λόγω των τελικών εργασιών για την επέκταση Καλαμαριάς - Αναλυτικά τα δρομολόγια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Με κιθάρες και κλαρίνα το τελευταίο «αντίο»
Ένταση και ξύλο στον προαύλιο χώρο
Κάθε Αύγουστο καιγόμαστε, κάθε χειμώνα ξεχνάμε
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Από τη διάνοιξη αντιπυρικών ζωνών στις ρίψεις νερού
Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος μεταβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.