- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επαναλειτουργεί το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου
Αλλά ο διάδρομος προσγείωσης και απογείωσης μίκρυνε
Επαναλειτουργεί από το μεσημέρι το αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου με προσωρινή τροποποίηση του προγράμματος εξυπηρέτησης των πτήσεων από και προς νησί. Το αεροδρόμιο τέθηκε εκτός λειτουργίας, για δεύτερη φορά μέσα σε δυο μέρες, καθώς δημιουργήθηκε τεχνική βλάβη λόγω της κακοκαιρίας στο διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης των αεροσκαφών, στο ίδιο ακριβώς σημείο που είχε γίνει η ζημιά από την ισχυρή βροχόπτωση το απόγευμα της Τρίτης. Ωστόσο, βρέθηκε για να αποφευχθεί το κλείσιμο του αεροδρομίου.
Αποφασίστηκε να μειωθεί το μήκος του διαδρόμου, ο οποίος θα περιοριστεί στα 1.800 μέτρα. Θα μετακινηθεί το σημείο του κατωφλίου, δηλαδή η αρχή του διαδρόμου όπου υπάρχει το πρόβλημα, για να μπορούν τα αεροπλάνα με ασφάλεια να προσγειώνονται και να απογειώνονται.
Η ΥΠΑ εκτιμά ότι για το επόμενο 24ωρο θα επηρεαστούν μόνο πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ορισμένων τύπων αεροσκαφών που εξυπηρετούνται από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Στο νησί μεταβαίνει ειδικό τεχνικό κλιμάκιο μηχανικών της Πολιτικής Αεροπορίας προκειμένου να επιδιορθωθεί η βλάβη.
ΦΩΤΟ: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΣΤΗΣ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ενισχύει την ασφάλεια φοιτητών και προσωπικού μετά από δωρεά της Ι. Τσέτη
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί αναμένονται το επόμενο 24ωρο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η διαδικασία έκδοσης και το κόστος
Οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ συνεχίζονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα με τα τρία τελευταία μαθήματα
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.