- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άνοιξε ο σταθμός Βικτώρια όπου είχαν κατασκηνώσει οι πρόσφυγες
Τους μετέφεραν στο γήπεδο του Τάε Κβο Ντο
Άνοιξε για το κοινό από σήμερα το πρωί ο σταθμός του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας, καθώς οι πρόσφυγες που είχαν βρει εκεί καταφύγιο για να προστατευθούν από τη βροχή, μεταφέρθηκαν στο Ολυμπιακό γήπεδο του Τάε Κβο Ντο.
Για τη μεταφορά τους στο γήπεδο για όσο διαρκέσει η κακοκαιρία δόθηκε εντολή να ανοίξει το Τάε Κβο Ντο από τον υπηρεσιακό αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη. Τελικά, οι πρόσφυγες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία από τη Βικτώρια στο γήπεδο αργά το βράδυ.
Υπενθυμίζεται ότι η κίνηση των συρμών του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου διεξαγόταν τις προηγούμενες ώρες από Κηφισιά έως Αττική και από Ομόνοια έως Πειραιά, με το σταθμό του ΗΣΑΠ στην πλατεία Βικτωρίας να παραμένει κλειστός από το απόγευμα της Δευτέρας για λόγους ασφαλείας.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σώθηκε από ναυαγοσώστες που της έκαναν ΚΑΡΠΑ
Πού οφείλεται το φαινόμενο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ενισχύει την ασφάλεια φοιτητών και προσωπικού μετά από δωρεά της Ι. Τσέτη
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί αναμένονται το επόμενο 24ωρο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η διαδικασία έκδοσης και το κόστος
Οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ συνεχίζονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα με τα τρία τελευταία μαθήματα
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.