- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Βασιλικό βιβλίο «κατηγορεί» τη Μέγκαν – Οι Σάσεξ απαντούν για «παράλογες θεωρίες συνωμοσίας»
Το ζευγάρι απαντά σε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του Τομ Μπάουερ που ισχυρίζονται ότι η Μέγκαν «έκανε πλύση εγκεφάλου» στον Χάρι
Βασιλικό βιβλίο «κατηγορεί» τη Μέγκαν – Οι Σάσεξ απαντούν για «παράλογες θεωρίες συνωμοσίας»
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αντέδρασαν σε «παράλογα» αποσπάσματα από νέο βασιλικό βιβλίο που περιέχει εκρηκτικές κατηγορίες εναντίον τους.
Το προσεχές βιβλίο, με τίτλο «Προδοσία: Εξουσία, Απάτη και η Μάχη για το Μέλλον της Βασιλικής Οικογένειας», γραμμένο από τον Τομ Μπάουερ, υποστηρίζει ότι η βασίλισσα Καμίλα, 78 ετών, φέρεται να είπε ιδιωτικά σε φίλο της ότι η Μέγκαν είχε «κάνει πλύση εγκεφάλου» στον Χάρι, εν μέσω της διαμάχης μέσα στη βασιλική οικογένεια.
Το βιβλίο υποστηρίζει επίσης ότι η σχέση των Σάσεξ ανησύχησε τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον, που φέρεται να φοβόντουσαν ότι ο Χάρι βρισκόταν υπό την επιρροή της Μέγκαν και ότι ο έρωτάς τους προχωρούσε πολύ γρήγορα. Σύμφωνα με τον συγγραφέα, η φερόμενη ένταση μεταξύ των ζευγαριών κλιμακώθηκε σε μια έντονη αντιπαράθεση.
Ωστόσο, σε απάντηση στους ισχυρισμούς του βιβλίου, εκπρόσωπος του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, δήλωσε στο Page Six ότι: «Το σχόλιο του κ. Μπάουερ έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της κριτικής και έχει γίνει εμμονή. Πρόκειται για κάποιον που έχει δηλώσει δημόσια ότι ‘Η μοναρχία εξαρτάται στην πραγματικότητα από το να εξαφανιστούν οι Σάσεξ από τη ζωή μας’, και η γλώσσα αυτή μιλάει από μόνη της».
Το βιβλίο ισχυρίζεται επίσης ότι ο πρώην επικεφαλής της Invictus Foundation, Ντόμινικ Ριντ, ανησυχούσε ότι οι ανταγωνιστές επισκιάζονταν και ότι το αθλητικό γεγονός είχε μετατραπεί σε «το σόου του Χάρι και της Μέγκαν». Οι ισχυρισμοί κάνουν λόγο για χαμηλή προσέλευση και υποστηρίζουν ότι οι αθλητές και οι οικογένειές τους επισκιάζονταν από προγραμματισμένες φωτογραφίσεις με το ζευγάρι.
Σε απάντηση σε αυτόν τον ισχυρισμό, εκπρόσωπος της Invictus Games Foundation δήλωσε στο Page Six: «Είναι απογοητευτικό να βλέπουμε την Times να δίνει έμφαση σε σχόλια που φαίνεται να καθοδηγούνται από μια παγιωμένη ατζέντα και όχι από πραγματική κατανόηση των Invictus Games και της κοινότητας που στηρίζουν».
«Η προσοχή πρέπει να παραμείνει εκεί που ανήκει – στον θάρρος, την ανάρρωση και τη συναδελφικότητα αυτών που έχουν υπηρετήσει», κατέληξε ο εκπρόσωπος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένοχος για «ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και κατά συρροήν βασανιστήρια και ωμότητες» ο Ουασίμ αλ-Ασαντ
Η Βρετανία παραμένει σταθερός σύμμαχος του Κιέβου
Τουρίστες και κάτοικοι έτρεχαν στους δρόμους
Παλιό χρήμα, νέο χρήμα, ο Ντόναλντ Τραμπ και οι μορφές της παθολογίας του ναρκισσισμού
Οι ισχυρισμοί που προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερη κατακραυγή
Tο ζήτημα του πολιτικού bias της ΑΙ αποτελεί υπαρκτό σημείο τριβής
Όλες οι τελευταίες εξελίξεις
Προσοχή, σκληρές εικόνες - Έκανε live μετάδοση
Ισραήλ και ΗΠΑ συμφώνησαν να αναθέσουν σε Αμερικανό στρατηγό να επιβλέψει τον αφοπλισμό της Χαμάς
Τα στοιχεία που έδειξε η νέα έρευνα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι εξετάζουν οι αρχές για τον θάνατο της ηθοποιού που έχει σκορπίσει θλίψη στο Χόλιγουντ
Οι συνήγοροί του επιδιώκουν την ακύρωση της διαδικασίας
Σοβαρό κενό ασφαλείας για την κυβέρνηση της χώρας
«Εμείς θα έχουμε τον πλήρη έλεγχο, ο στρατός του Ιράν είναι εντελώς νικημένος», ξεκαθαρίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
«Πρόκειται για ληστεία του βρετανικού κράτους πρόνοιας », δήλωσε ο εκπρόσωπος του κόμματος
Κατά τη διάρκεια της ανάρρωσης, ο γιος του ο πρίγκιπας διάδοχος Χάακον, θα υπηρετεί ως αντιβασιλέας
Παρά τις διπλωματικές κινήσεις, υπάρχουν σημαντικές διαφωνίες ως προς τη σειρά εφαρμογής των επόμενων βημάτων
Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα γρήγορη, με τον μέσο χρόνο αναμονής να μην ξεπερνά τα 30 δευτερόλεπτα
Μέτρα ύψους 100 εκατ. ευρώ ανακοίνωσε η κυβέρνηση
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.