- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χούλιο Ιγκλέσιας: «Δεν κακοποίησα καμία γυναίκα» - H πρώτη του δήλωση μετά τις κατηγορίες
«Εντελώς ψευδείς» οι κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις
Χούλιο Ιγκλέσιας: Αρνείται τις κατηγορίες για σεξουαλικές επιθέσεις - Η πρώτη του δήλωση
Ο Ισπανός τραγουδιστής, Χούλιο Ιγκλέσιας, κατήγγειλε τις «εντελώς ψευδείς κατηγορίες» σε μήνυμά του που δημοσιεύτηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης σχετικά με καταγγελίες δύο πρώην υπαλλήλων του που καταγγέλλουν σεξουαλική κακοποίηση και εμπορία ανθρώπων.
«Αρνούμαι ότι κακοποίησα, εξανάγκασα ή δεν σεβάστηκα οποιαδήποτε γυναίκα. Αυτές οι κατηγορίες είναι απολύτως ψευδείς και με θλίβουν βαθιά», έγραψε ο Χούλιο Ιγκλέσιας στο Instagram, στην πρώτη του αντίδραση από τότε που δημοσιοποιήθηκε η υπόθεση την Τρίτη.
«Με βαθιά θλίψη απαντώ στις κατηγορίες που απήγγειλαν δύο άτομα που εργάζονταν στο παρελθόν για μένα», έγραψε ο διεθνώς αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. «Δεν έχω νιώσει ποτέ τέτοια κακία, αλλά εξακολουθώ να έχω τη δύναμη για να ενημερώσω τους ανθρώπους για όλη την αλήθεια και να υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου απέναντι σε μια τόσο σοβαρή κατηγορία», πρόσθεσε.
«Δεν μπορώ να ξεχάσω τόσους αγαπημένους ανθρώπους που μου έστειλαν μηνύματα στοργής και αφοσίωσης. Βρήκα μεγάλη παρηγοριά σε αυτούς», κατέληξε στο μήνυμα, το οποίο καταλήγει με μια αναπαραγωγή της υπογραφής του.
Μεταξύ Ιανουαρίου και Οκτωβρίου 2021, ο Χούλιο Ιγκλέσιας κατηγορείται για «επίθεση και σεξουαλική παρενόχληση» εις βάρος της Λόρα και της Ρεμπέκα (ψευδώνυμα), τότε ηλικίας 22 και 28 ετών, και ότι τις υπέβαλε επίσης σε κακοποιητικές συνθήκες εργασίας στις κατοικίες του στη Δομινικανή Δημοκρατία και στις Μπαχάμες, όπως κατήγγειλαν την Τετάρτη οι οργανώσεις Women's Link Worldwide και η Διεθνής Αμνηστία, οι οποίες υποστηρίζουν τις δύο πρώην υπαλλήλους.
Με αφορμή τις καταγγελίες, στο Ίντερνετ κυκλοφορεί ξανά ένα παλιό βίντεο από συνέντευξη του Χούλιο Ιγκλέσιας σε κανάλι το 2004, στο οποίο ο τραγουδιστής φαίνεται να φιλάει στο στόμα την παρουσιάστρια, Σουσάνα Χιμένες, χωρίς τη συγκατάθεσή της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το ζήτημα αγγίζει ευρύτερες κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα
Η επίθεση σημειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή στη Ζαπορίζια
Σύμβολο των κινητοποιήσεων έχουν γίνει τα φλαμίνγκο που ζουν στον υγροβιότοπο
Xρεώνουν, όπως είναι λογικό, χιλιάδες δολάρια την ώρα
Νέο σοκ στη Γαλλία μία εβδομάδα μετά τον εντοπισμό της σορού της 11χρονης
Η εστία της έντασης αφορά κυρίως τις σφαγές της Βολυνίας την περίοδο 1943-1945.
Τσουνάμι σε Ινδονησία και Ιαπωνία - Ζημιές σε παραθαλάσσιους οικισμούς
Περισσότερες από 30 γυναίκες έχουν μιλήσει δημόσια τους τελευταίους μήνες
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στον καλλιτεχνικό χώρο
Μια ματιά στη συζήτηση για την κυοφορούμενη τουρκική νομοθεσία περί ζωνών θαλάσσιας δικαιοδοσίας
Φόβοι για νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
Η επιδημία εξαπλώνεται από το Κονγκό - Ενισχυμένα μέτρα επιτήρησης
«Τερματίστε τους πολέμους, βοηθήστε τους μετανάστες», ήταν το μήνυμα του ποντίφικα
Η Κάγια Κάλας προτείνει κοινές αγορές όπλων και αποζημιώσεις
Ο Αμερικανός πρόεδρος παρεμβαίνει μετά την κατάρρευση της δίμηνης εκεχειρίας
Το θέμα είναι δυσάρεστο και βαρύ αλλά δεν μπορείς να το περάσεις στο ντούκου αν το αντιμετωπίζει δικός σου άνθρωπος
Τα καλοκαίρια ποτέ δεν ήταν δροσερά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η πόλη κρύβεται
Η στρατιωτική φθορά και η οικονομική πίεση επαναφέρουν το ερώτημα για την έκβαση του πολέμου
Συναγερμός στην Ουτσουνομίγια - Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να κλειστούν στα σπίτια τους
Μαχητικά του ΝΑΤΟ κατέρριψαν drone που μπήκε στον εναέριο χώρο της Λετονίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.