- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Έρικα Κερκ: Δεν θα ζήσω τη ζωή μου με τις προσδοκίες του κόσμου
Η χήρα του δολοφονημένου Τσάρλι Κερκ απαντά για την αγκαλιά της με τον Τζέι Ντι Βανς
Η Έρικα Κερκ απέρριψε κατάμουτρα τη συγνώμη του Τζίμι Κίμελ
Η Έρικα Κερκ, χήρα του δολοφονημένου ακτιβιστή Τσάρλι Κερκ, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του συζύγου της, σε μια συνέντευξη που προβλήθηκε στις 5 Νοεμβρίου στην εκπομπή Jesse Watters Primetime του Fox News.
Η συνέντευξη της Κερκ όπως ήταν φυσικό ήταν γεμάτη φορτισμένες στιγμές, παύσεις για να κλάψει, αποκαλύψεις για τη ζωή της μετά τη δολοφονία, την απόφασή της να αναλάβει την ηγεσία του Turning Point USA, αλλά και την κριτική που δέχθηκε για την αγκαλιά της με τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, Τζέι Ντι Βανς.
Τι είπε η Έρικα Κερκ για το πώς είναι να πενθείς σε απευθείας σύνδεση
Η Κερκ περιέγραψε τον πόνο της απώλειας ως «ανυπόφορο», τονίζοντας ότι η ζωή της και της οικογένειάς της έχει γίνει αντικείμενο δημόσιας παρακολούθησης. «Υπήρχαν κάμερες πάνω στον άντρα μου όταν δολοφονήθηκε. Υπήρχαν κάμερες πάνω στους φίλους και την οικογένειά μου που πενθούσαν.
Η Κερκ μίλησε με συγκίνηση για τη δυσκολία να εξηγήσει στα παιδιά της τι συνέβη στον πατέρα τους, ενώ προσπάθησε να αντιμετωπίσει την κριτική που της ασκείται επειδή ανέλαβε τη θέση της CEO στο Turning Point USA.
«Δεν παντρεύτηκα τον Τσάρλι για να συνεχίσω το έργο του. Τον παντρεύτηκα γιατί ήταν ο έρωτας της ζωής μου», είπε μην μπορώντας πλέον να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ ήταν κατηγορηματική όταν η κουβέντα έφτασε στη συγνώμη του Τζίμι Κίμελ.
Έρικα Κερκ εναντίον Τζίμι Κίμελ και υπέρ Τζέι Ντι Βανς
Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι η Sinclair Broadcast Group της πρότεινε να εμφανιστεί στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ για να λάβει συγγνώμη για τα σχόλια του κωμικού σχετικά με τον θάνατο του Τσάρλι. Η ίδια αρνήθηκε: «Δεν τη χρειάζομαι. Αν δεν το νιώθεις πραγματικά, μην το κάνεις».
Η ίδια ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, όταν η κουβέντα έφτασε στη σκληρή κριτική που έχει δεχθεί για την συναισθηματικά φορτισμένη αγκαλιά της με τον αντιπρόεδρο της αμερικανικής κυβέρνησης, Τζέι Ντι Βανς. Όπως χαρακτηριστικά είπε, αυτή ήταν μία πραγματικά αυθόρμητη και ανθρώπινη στιγμή και είναι άδικη η κριτική που δέχονται και οι δυο τους για το πώς εξέφρασαν τα συναισθήματά τους.
«Ξέρω ότι κάποιοι άνθρωποι θα με κρίνουν. Ξέρω ότι κάποιοι θα παρερμηνεύσουν. Αλλά δεν μπορώ να ζήσω τη ζωή μου με βάση τις προσδοκίες των άλλων. Η κριτική είναι άδικη, γιατί κανείς δεν ξέρει πώς είναι να χάνεις τον άντρα σου με αυτόν τον τρόπο και να προσπαθείς να συνεχίσεις να αναπνέεις».
ΠΗΓΕΣ: The Economic Times, Fox News
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει η επίμαχη έκθεση της MSMT
Από τον Ιούλιο του 2025, ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι «δεν αντέχει» τη λέξη artificial
Φορέματα, σπιτικό φαγητό, παιδιά και μια ζωή που μοιάζει βγαλμένη από άλλη εποχή
300 αντικείμενα της σταρ πωλούνται για τη στήριξη της φιλοζωικής της οργάνωσης
Το χρονικό της υπόθεσης
Οι συναντήσεις του Γάλλου προέδρου στις ΗΠΑ
Είχε καταγγείλει ότι δέχεται απειλές ονοματίζοντας τον επικεφαλής της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Από τους αντάρτες Χούθι στις φωτιές της Μόσχας, και από τη Γροιλανδία στον Λευκό Οίκο, υπό το σαρκαστικό βλέμμα τής ΑΙ
Ηχηρό χαστούκι στην πολιτική Φρίντριχ Μερτς
Υποχρεωτικά τα ιταλικά για γονείς ξένων μαθητών με χαμηλές επιδόσεις
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας κάνει λόγο για μια σημαντική δυναμική στη διπλωματία
Ξεπέρασε το 55% η συμμετοχή των πολιτών
Πώς τα αποτελέσματα σε Βερολίνο και Μεκλεμβούργο-Δυτική Πομερανία αποδεικνύουν πως η ισχυρότερη οικονομία της Ευρώπης δεν είναι πια η ίδια
«Δεν μπορούμε να γυρίσουμε στην παλιά καλή εποχή»
Τι δείχνουν τα exit polls
«Συγχαρητήρια, κέρδισες, τα παρατάω»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.