- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τζίμι Κίμελ καλείται να ζητήσει συγγνώμη και να κάνει δωρεά στην οικογένεια του Τσάρλι Κερκ
Πληροφορίες ότι ο παρουσιαστής δεν είναι πρόθυμος να ζητήσει συγγνώμη
Η ανακοίνωση της Sinclair για τον Τζίμι Κίμελ
Η Sinclair, η εταιρεία μέσων ενημέρωσης που λειτουργεί ως ο μεγαλύτερος όμιλος θυγατρικών του ABC, κάλεσε με ανακοίνωσή της τον Τζίμι Κίμελ να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του Τσάρλι Κερκ και να προχωρήσει σε μία δωρεά προς τη χήρα, τα παιδιά του, αλλά και την Turning Point USA.
«H Sinclair δεν θα άρει την αναστολή της εκπομπής του Τζίμι Κίμελ 'Jimmy Kimmel Live!' μέχρι να διεξαχθούν επίσημες συζητήσεις με το ABC σχετικά με τη δέσμευση του δικτύου για επαγγελματισμό και λογοδοσία», αναφέρει δελτίο τύπου που εκδόθηκε την Τετάρτη (17.8)
«Ο Τζίμι Κίμελ δεν είναι πρόθυμος να ζητήσει συγγνώμη»
Πηγές δήλωσαν στο Deadline την Πέμπτη ότι ο παρουσιαστής της βραδινής εκπομπής «δεν είναι πρόθυμος να ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά του». Το μέσο ανέφερε ότι ο Κίμελ έμαθε ότι η 22χρονη τηλεοπτική παρουσία του στο ABC τέθηκε σε παύση μέσω τηλεφωνικής κλήσης που δέχθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.
Πηγές ανέφεραν στην Daily Mail ότι ο Κίμελ είναι «απολύτως εξοργισμένος» με την απόφαση και φέρεται να επιδιώκει να λύσει το συμβόλαιό του με το ABC, το οποίο - ούτως ή άλλως έληγε το επόμενο διάστημα.
Τα «επίμαχα» σχόλια του Κίμελ για τον Τσάρλι Κερκ μεταδόθηκαν στην εκπομπή της Δευτέρας. Μετά το «κόψιμο» της εκπομπής του οι αντιδράσεις στην Αμερική είναι σφοδρές, με διασημότητες και προσωπικότητες του Τύπου να κάνουν λόγο για σοβαρό ζήτημα ελέγχου της ελευθερίας του λόγου.
Πηγή: Page Six
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Μπεγκόνια Γκόμεθ έλαβε εντολή να παραδώσει το διαβατήριό της
Ένας από τους συλληφθέντες είναι μαθητής του σχολείου
Χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους κατά της επένδυσης του γαμπρού του Τραμπ
Τι δείχνει δημοσκόπηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων
Η σημερινή στρατηγική αξία της Κύπρου αναδεικνύει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας απόφασης που κρίθηκε πριν από 22 χρόνια.
Οι αρχές κάνουν λόγο για τεχνική βλάβη
Σημαντική πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν στην Ελβετία μετά τις εκατέρωθεν απειλές
Για πολυήμερο κύμα καύσωνα προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι
Τι αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση
Το ημιεπίσημο Fars μιλά για αναστολή διαπραγματεύσεων
«Δεν θα βρείτε χώρα να γυρίσετε» λέει ο Τραμπ στους Ιρανούς διαπραγματευτές
Του εύχεται τα καλύτερα εν μέσω φημών για σχέδια παραίτησης
Ενώ ο Τζέι Ντι Βανς δηλώνει ικανοποιημένος από την πρόοδο των συνομιλιών στην Ελβετία
Ο μικρός – και στο παρελθόν εξόχως προβληματικός – γιος του Τζο Μπάιντεν εξελίσσεται σε ένα νέο comeback kid, διαταράσσοντας τις εσωκομματικές και μη ισορροπίες
Διπλωματικός μαραθώνιος εν μέσω ισχυρισμών περί νέου αποκλεισμού της κρίσιμης θαλάσσιας διόδου
Ο Αμερικανός πρόεδρος περιπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση στη Μέση Ανατολή
Πώς κατέρρευσε η «ειδική σχέση» Ρώμης και Λευκού Οίκου
Η ανακοίνωση εκδόθηκε λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς
Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μετά τη σύγκρουση δύο επιβατικών αμαξοστοιχιών - Έρευνα για τα αίτια του δυστυχήματος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.