- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
50 Cent: Πληρώνονται 20 δολάρια για να φορούν μπλουζάκια Free Diddy έξω από το δικαστήριο
Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση των δύο ράπερ μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου
Ο 50 Cent ειρωνεύεται τον Σον Diddy Κομπς για πληρωμές σε φαν που φορούν μπλουζάκια «Free Diddy» εν μέσω της δίκης του για σωματεμπορία στη Νέα Υόρκη.
Μέσα στη συνεχιζόμενη διαμάχη του με τον Σον Diddy Κομπς, ο ράπερ 50 Cent αντέδρασε στις κατηγορίες ότι κάποιοι φαν του Diddy φέρονται να πληρώνονται για να δείξουν τη στήριξή τους έξω από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης, όπου διεξάγεται η δίκη του για σωματεμπορία.
«Ο Diddy πληρώνει ανθρώπους για να φορούν μπλουζάκια 'Free Diddy'. Είναι διαβολικό, αλλά 20 δολάρια την ώρα δεν είναι άσχημα», έγραψε ο 49χρονος ράπερ στο Instagram την Κυριακή 18 Μαΐου. «Μπορεί να το φορέσω κι εγώ για μία ώρα αύριο. Χαχα!».
50 Cent: «20 δολάρια την ώρα για μπλουζάκι Free Diddy»
Ο 50 Cent ανήρτησε επίσης βίντεο από ρεπορτάζ που έδειχνε αρκετούς ανθρώπους να φορούν μαύρα μπλουζάκια με τα συνθήματα «Free Diddy» ή «Free Puff», έξω από το δικαστήριο όπου δικάζεται ο 55χρονος μουσικός παραγωγός.
View this post on Instagram
Ο Diddy δεν έχει επιβεβαιώσει εάν η ομάδα του πλήρωνε πράγματι κόσμο για να φορέσει τα υποστηρικτικά αυτά μπλουζάκια. Το περιοδικό Us Weekly έχει επικοινωνήσει με την πλευρά του για σχόλιο.
Ο ατιμασμένος μεγιστάνας της μουσικής συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2024 με κατηγορίες για σωματεμπορία, συνωμοσία για εκβιασμό και διακίνηση για πορνεία. Ο ίδιος έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες και έχει δηλώσει αθώος.
Συνεχίζεται η δίκη για σωματεμπορία και εκβιασμό
«Είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση να ασκηθεί μια κατά τη γνώμη μας άδικη δίωξη εις βάρος του κ. Κομπς από το γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ», δήλωσε ο δικηγόρος του Diddy, Μαρκ Ανιφίλο, στο Us Weekly.
«Ο Σον ‘Diddy’ Κομπς είναι ένα μουσικό είδωλο, αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, αφοσιωμένος οικογενειάρχης και αποδεδειγμένα φιλάνθρωπος. Έχει αφιερώσει 30 χρόνια χτίζοντας μια αυτοκρατορία, αγαπώντας τα παιδιά του και στηρίζοντας την αφροαμερικανική κοινότητα. Δεν είναι τέλειος άνθρωπος, αλλά δεν είναι εγκληματίας».
Η κόντρα του Diddy με τον 50 Cent χρονολογείται από χρόνια πριν. Το 2006, ο 50 Cent είχε κατηγορήσει τον Diddy στο τραγούδι του “The Bomb”, ότι γνώριζε για τη δολοφονία του The Notorious B.I.G. το 1997: «Ποιος πυροβόλησε τον Μπίγκι Σμόλς; Δεν τους πιάνουμε / Θα μας σκοτώσουν όλους», ραπάρει ο 50 Cent. «Ρε φίλε, ο Πάφι ξέρει ποιος το έκανε».
Ο 50 Cent δεν έχει παρουσιάσει ποτέ αποδείξεις για την εμπλοκή του Diddy. Από την πλευρά του, ο Diddy αρνείται εδώ και χρόνια ότι έχει οποιαδήποτε γνώση για τον δράστη.
Η αντιπαράθεση των δύο καλλιτεχνών συνέχισε να κλιμακώνεται, ιδίως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου και τη σύλληψη του Diddy.
«Κοίτα, φαίνεται σαν να κάνω εξωφρενικά πράγματα, αλλά δεν είναι έτσι», είχε δηλώσει ο 50 Cent στο περιοδικό People τον Οκτώβριο του 2024. «Απλώς λέω αυτά που λέω εδώ και 10 χρόνια».
Και πρόσθεσε: «Τώρα όλο αυτό γίνεται πιο ξεκάθαρο με τις ειδήσεις για τον Πάφι. Αλλά εκτός αυτού, λέω: "Αυτή είναι η δική μου οπτική, γιατί όλα αυτά τα χρόνια κράτησα αποστάσεις από τέτοια πράγματα. Δεν είναι το στιλ μου"».
(Με πληροφορίες Us Weekly)
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε στη νέα απειλή του Ντόναλντ Τραμπ να επιβάλει δασμούς 25% στα αυτοκίνητα και τα φορτηγά που εισέρχονται από την ΕΕ
Στο μικροσκόπιο οικονομικές σχέσεις και κληρονομιές εκατομμυρίων δολαρίων
Σημείωσε ότι η παρουσία των Αμερικανών αποτελεί τον σημαντικότερο λόγο ανασφάλειας στη Μέση Ανατολή
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνούς Εμπορίου του Ευρωκοινοβουλίου δήλωσε ότι «αυτός δεν είναι τρόπος να αντιμετωπίζουμε στενούς εταίρους»
Έχουν κάνει βήματα προόδου, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν ποτέ σε συμφωνία, υπογράμμισε ο Αμερικανός πρόεδρος
Επιδιώκει να διευρύνει το φάσμα των παρόχων AI που εργάζονται στον στρατό
Η ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Το οπτικό υλικό αποτυπώνει πιθανές ενδείξεις κινδύνου που δεν αξιολογήθηκαν εγκαίρως
Η ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας
Νυχτερινή επιχείρηση υψηλής ακρίβειας με φορτηγό και εξειδικευμένο συνεργείο στο κέντρο του Λονδίνου
Τα πρώτα πορίσματα αποκλείουν το ενδεχόμενο το πολυτελές γιοτ να βυθίστηκε από ακραία καιρικά φαινόμενα
Το Ιράν έστειλε την τελευταία πρότασή του για διαπραγματεύσεις
Οι θεραπείες γίνονταν σε «βρώμικες και ανθυγιεινές» συνθήκες στο σπίτι του
Ο Μερτς φαίνεται αποφασισμένος να ξανακερδίσει την εύνοια του Τραμπ
Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές Απριλίου
Οι απαντήσεις που δίνει το υλικό στα ερωτήματα για τους πυροβολισμούς
Τα νέα σχέδια για μια σειρά νέων στρατιωτικών πληγμάτων εναντίον του Ιράν
Η αντίδρασή του όταν ο δικαστής ανακοίνωσε την καταδίκη του
Δεν είναι απλά ένας μεγιστάνας ανάμεσα σε άλλους. Είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.