- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Τραμπ: Ενδυματολογικό faux pas στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου με το navy blue κουστούμι
Oι κανόνες του Βατικανού ήταν συγκεκριμένοι για γυναίκες και άνδρες
Τραμπ: Ενδυματολογικό faux pass στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου με το γαλάζιο κουστούμι
Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορήθηκε για ενδυματολογικό faux pass, αφού έφτασε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου φορώντας μπλε κοστούμι αντί για το απαιτούμενο μαύρο.
Ο Ντόναλντ Τραμπ παρέστη στην τελετή στην Βασιλική του Αγίου Πέτρου φορώντας μπλε κοστούμι και μπλε γραβάτα, παρά τον αυστηρό ενδυματολογικό κώδικα του Βατικανού, ο οποίος ορίζει ότι οι άνδρες πρέπει να φορούν σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και μακριά μαύρη γραβάτα. Όλα τα άλλα αξεσουάρ — συμπεριλαμβανομένων των παπουτσιών, των καλτσών, των παλτών και των ομπρελών — έπρεπε επίσης να είναι μαύρα.
Η Πρώτη Κυρία Μελάνια Τραμπ, η οποία γιόρτασε τα 55α γενέθλιά της την ημέρα της κηδείας, τήρησε την παράδοση φορώντας μαύρο παλτό, κομψό δαντελένιο πέπλο, μαύρα γόβα και γάντια.
Ο Τραμπ δεν ήταν ο μόνος ηγέτης που αγνόησε τους κανόνες. Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι φορούσε μαύρο στρατιωτικό κοστούμι χωρίς γραβάτα, συμβολίζοντας τον συνεχιζόμενο πόλεμο της χώρας του με τη Ρωσία, ενώ ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν φορούσε επίσης μπλε γραβάτα.
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ της Βρετανίας προκάλεσε κάποια σχόλια επειδή φορούσε σκούρο ναυτικό κοστούμι και μαύρη γραβάτα, αν και αυτό ήταν εντός του πρωτοκόλλου της κηδείας. Άλλοι ηγέτες, όπως ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Σερ Κίρ Σταρμερ, συμμορφώθηκαν πλήρως, φορώντας μαύρα κοστούμια και παλτά.
Καθισμένος σε περίοπτη θέση στην πρώτη σειρά των διεθνών αξιωματούχων, το φωτεινό μπλε κοστούμι του Τραμπ και η καρφίτσα με την αμερικανική σημαία στο πέτο του προκάλεσαν κριτική στο διαδίκτυο, με ορισμένους χρήστες του X να λένε ότι «ξεχώριζε σαν μαύρο πρό
Σε μια ανάρτηση γράφτηκε: «Τι έχει ο Τραμπ που δεν είχε ούτε την ευπρέπεια να φορέσει μαύρη γραβάτα, πόσο μάλλον να φορέσει μπλε κοστούμι;». Ένας άλλος σχολίασε: «Γιατί φοράει ο Τραμπ μπλε κοστούμι; Δεν έχει καν μαύρο;». Ένας άλλος είπε: «Φυσικά ο Τραμπ είναι ο μόνος ηλίθιος που φοράει μπλε κοστούμι και μπλε γραβάτα σε κηδεία... τι ντροπή», ενώ ένας τέταρτος πρόσθεσε: «Όλοι φόρεσαν μαύρα για να τιμήσουν τον Πάπα, αλλά ο Τραμπ εμφανίστηκε με μπλε για να τιμήσει... τον εαυτό του; Κλασικός αγενής ναρκισσιστής ο Ντόνι!»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οπτικό υλικό δείχνει ότι ο 37χρονος νοσηλευτής κρατούσε κινητό και όχι όπλο
Σάλος από βίντεο που δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία – Στους δρόμους οι διαδηλωτές
Νεκρός ο 12χρονος που είχε δεχθεί επίθεση καρχαρία στο Σίδνεϊ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.