- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ιππόδρομος: Χρεωκόπησε ένας από τους κορυφαίους αναβάτες όλων των εποχών
Λόγω αδυναμίας πληρωμών φόρων
Ιππόδρομος: Χρεωκόπησε ένας από τους κορυφαίους αναβάτες όλων των εποχών
Ο Φράνκι Ντετόρι, μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς μορφές των ιπποδρομιών, κορυφαίος αναβάτης των τελευταίων δεκαετιών, ανέφερε σε δήλωσή του την Πέμπτη ότι είναι «λυπημένος και ντροπιασμένος» που αναγκάστηκε να υποβάλει αίτηση πτώχευσης.
O επί χρόνια πρωταθλητής στις ιπποδρομίες Ντετόρι αποκαλύφθηκε ότι βρισκόταν σε διαμάχη με την βρετανική φορολογική υπηρεσία σχετικά με ένα σχέδιο για τη μείωση των πληρωμών φόρου εισοδήματος τον Δεκέμβριο του 2024.
«Τους τελευταίους έξι μήνες, οι σύμβουλοί μου εργάζονται με την υπηρεσία σε μια προσπάθεια να βρουν μια λύση στην οικονομική μου κατάσταση», ανέφερε ο Ντετόρι στην ανακοίνωσή του. «Δυστυχώς, θα καταθέσω αίτηση πτώχευσης.
«Είμαι θλιμμένος και ντροπιασμένος από αυτό το αποτέλεσμα και θα συμβούλευα τους άλλους να ελέγχουν καλύτερα τα οικονομικά τους ζητήματα. Η πτώχευση είναι μια σημαντική απόφαση και οι συνέπειές της θα με επηρεάσουν για πολλά χρόνια».
Ο Ντετόρι, ο οποίος ίππευσε εκατοντάδες μεγάλους νικητές στη Βρετανία και στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια μιας λαμπρής 35ετούς καριέρας στη σέλα, ζει και ιππεύει στην Καλιφόρνια από το τέλος του 2023. Έφυγε από την ευρωπαϊκή σκηνή με επιτυχία, κερδίζοντας το Champion Stakes στο Άσκοτ, την πολυτιμότερη κούρσα της Βρετανίας, πάνω στον King Of Steel.
Εμφανίστηκε επίσης ως αρχηγός ομάδας για αρκετές σεζόν του Question Of Sport του BBC, ενώ οι επιχειρηματικές του δραστηριότητες εκτός αγώνων περιελάμβαναν το Frankie's Bar & Grill, μια αλυσίδα εστιατορίων στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Ντουμπάι, που ξεκίνησε σε συνεργασία με τον σεφ Marco Pierre White.
Πηγή: Guardian
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι αντιδράσεις από τους Δημοκρατικούς και το πρώτο μήνυμα
Πώς σχολιάζουν τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών διπλωματικές πηγές
Σε ποιες χώρες οι εργαζόμενοι μπορούν να αγνοούν τους εργοδότες τους μετά το ωράριο εργασίας;
«Θέλετε να το παίζετε σκληροί; Τώρα θα αντιμετωπιστείτε ως τέτοιοι» είπε ο σερίφης σε συνέντευξη Τύπου
Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μετά την απαγγελία κατηγοριών
Ο δημοσιογράφος Βασίλης Κωστούλας και ο αρθρογράφος Νικόλας Μολφέτας μιλούν για την εκλογική ήττα του Τραμπ, την επόμενη μέρα στις ΗΠΑ και τις διεθνείς επιπτώσεις
Τα ίχνη του χάθηκαν στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας «Στέρνα»
Η ανατριχιαστική απάντηση του παιχνιδιού σε ερώτηση που δεν άκουσε καλά
Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να αφορούν «τις εγκαταστάσεις», «τον εξοπλισμό» και «το προσωπικό»
Το διακύβευμα της ευρωπαϊκής ισχύος σε έναν κόσμο χωρίς κανόνες
Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ο στενός του σύμβουλος Στίβεν Μίλερ αναλαμβάνει καθήκοντα προσωπάρχη από τη Δευτέρα
H Σάνον επιβεβαιώνει την καταγγελία της χήρας του ιδρυτή του Playboy
Μαζί με τον Έλτον Τζον και άλλους ενάγοντες αμφισβητεί την απόρριψη των αγωγών
Ο κωμικός κρίθηκε ένοχος για τέσσερα αδικήματα
Οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο τμήμα και τελικά συμφιλιώθηκαν
Τρεις κατοικίες στους χώρους του Ρόγιαλ Λοτζ απέφεραν έσοδα στον πρώην πρίγκιπα
Κύμα διαμαρτυριών στην Ευρώπη κατά της ραγδαίας επέκτασης της τεχνητής νοημοσύνης
Συνελήφθη ο πατέρας της δούκισσας του Σάσεξ σήμερα στη Φλόριντα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.