- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κολομβία: Συνελήφθη η «Κούκλα» διαβόητη εκτελέστρια των καρτέλ
Η συλληφθείσα είναι μόνο 22 ετών
Κολομβία: Συνελήφθη η «Κούκλα», η πιο επικίνδυνη γυναίκα της χώρας
Η αστυνομία στην Κολομβία ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα τη σύλληψη μιας γυναίκας με το παρατσούκλι «Η Κούκλα», η οποία σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ήταν διαβόητη εκτελέστρια που απασχολούσε εγκληματική συμμορία που συνδέεται με πολλαπλές δολοφονίες στη χώρα.
Η αστυνομική δύναμη της περιοχής Magdalena Medio στην Κολομβία δημοσίευσε αυτή την εβδομάδα ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνει τη γυναίκα, η οποία αναγνωρίστηκε από το τοπικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Diario del Norte ως η 22χρονη Karen Juliet Ojeda Rodríguez, υπό κράτηση μαζί με έναν άνδρα ύποπτο.
Η αστυνομία ανέφερε ότι η γυναίκα -- που αναγνωρίζεται ως «La Muñeca» ή «Η κούκλα» και ο άνδρας ύποπτος, τον οποίο αναγνώρισαν με το ψευδώνυμο «Leopoldo», τέθηκαν υπό κράτηση για κατοχή ενός πιστολιού των 9 χιλιοστών, το οποίο υποβάλλεται σε βαλλιστικές δοκιμές για να διαπιστωθεί αν είχε χρησιμοποιηθεί σε εγκλήματα στην πόλη Barrancabermeja.
Ο αντισυνταγματάρχης Mauricio Herrera χαρακτήρισε τις συλλήψεις ως «σημαντικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση των δολοφονιών».
Η Diario del Norte περιέγραψε την 22χρονη γυναίκα ως δεύτερη στην ιεραρχία της συμμορίας με την ονομασία «Los de la M», η οποία μάχεται με άλλες εγκληματικές ομάδες για τον έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στη βόρεια περιοχή του Σανταντέρ της χώρας.
Οι «La Muñeca» και «Leopoldo» μετά τη σύλληψή τους από την κολομβιανή αστυνομία στην περιοχή Magdalena Medio της χώρας
Policía Magdalena Medio (Στιγμιότυπο)
Η εφημερίδα αναφέρει ότι η «La Muñeca» βυθίστηκε στον εγκληματικό υπόκοσμο σε ηλικία 18 ετών και κατά τη σύλληψή της ήταν υπεύθυνη για τον συντονισμό στοχευμένων δολοφονιών, ενώ σκότωσε ακόμη και τον πρώην συνεργάτη της, έναν άνδρα γνωστό ως «Orejas» ή «Αυτιά».
Το CBS News επικοινώνησε με το γραφείο Τύπου της Magdalena Medio για περισσότερες πληροφορίες, αλλά δεν έλαβε άμεση απάντηση. Σύμφωνα με την El Espectador, περισσότερες από 120 δολοφονίες έχουν λάβει χώρα στην πόλη Barrancabermeja μέχρι στιγμής φέτος.
Πηγή: CBS News
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kαθώς ο Φλάβιο Μπολσονάρο αμφισβητεί την ήττα του
: Συμβιβασμός 400.000 λιρών
Μήνυμα προς την Τουρκία και τη Λιβύη έστειλαν από τον ΟΗΕ η Ελλάδα, η Ευρωπαϊκή Ένωση, η Κύπρος, η Αίγυπτος, το Μπαχρέιν και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Νέες επιθέσεις ανακοίνωσαν οι Χούθι
Ο Λούλα μετέτρεψε εκατομμύρια υποστηρικτές σε δίκτυο διανομής, ενώ διεκδικούσε δικαστικά ίση μεταχείριση στις πλατφόρμες
Λίγες ημέρες μετά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο
Η απάντηση του δισεκατομμυριούχου στον Κρίστοφερ Νόλαν μέσω Grok διχάζει το κοινό
Η δήλωση του Γιώργου Γεραπετρίτη
Ο Τούρκος πρόεδρος υπερασπίστηκε τη συμφωνία με τη Λιβύη
Οι διάλογοι που έρχονται στο φως μετά τις αποκαλύψεις για το υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στην κατοχή του
Το φοιτητικό ψηφοδέλτιο έχει δεσμευτεί κατά των κυρώσεων στη Ρωσία και της ένταξης στο ΝΑΤΟ
Τι εξετάζουν τώρα οι τουρκικές αστυνομικές αρχές
Ανοιχτά παραμένουν τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση
Ο Λεονάρντο Μαρία Ντελ Βέκιο υποστηρίζει ότι θα διατηρούσε τη δημοσιογραφική ανεξαρτησία της
Η μόνιμη απαγόρευση κυκλοφορίας τέθηκε σε ισχύ μεταξύ Selfridges και IKEA
Οι Βρετανοί το ξανασκέφτονται 10 χρόνια μετά τη μεγάλη έξοδο από την ΕΕ
Τι νόημα έχει να διαδηλώνεις και να εξεγείρεσαι και να τα σπας όταν σε λίγες μέρες μπορείς να αλλάξεις την κυβέρνηση;
Το τραγικό συμβάν που οδήγησε στη δημιουργία της παράταξης
Μήπως το οικονομικό πρόβλημα της Γαλλίας είναι το πολιτικό πρόβλημα της ΕΕ;
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.