- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ δεν θέλει να μείνει στις ΗΠΑ μετά την νίκη Τραμπ
«Δεν βλέπω το μέλλον μου να είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε η Βίβιαν Γουίλσον
Η 20χρονη Βίβιαν Γουίλσον έρθει σε ρήξη με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της, Έλον Μασκ
Η τρανς κόρη του Έλον Μασκ ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να φύγει από τις ΗΠΑ εν μέσω της νίκης του Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την Daily Mail.
Η 20χρονη Βίβιαν Γουίλσον, κόρη του Έλον Μασκ η οποία έχει δημόσια διαφωνία με τον δισεκατομμυριούχο πατέρα της, είπε στα social media ότι «δεν βλέπει» τον εαυτό της να μένει στην Αμερική τώρα που επιστρέφει ο Τραμπ στην προεδρία της χώρας.
«Δεν βλέπω το μέλλον μου να είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες», είπε. «Ακόμα κι αν είναι στην εξουσία μόνο για τέσσερα χρόνια, ακόμα κι αν ως δια μαγείας δεν συμβούν οι κανονισμοί κατά των τρανς, οι άνθρωποι που το ψήφισαν πρόθυμα δεν θα πάνε πουθενά σύντομα», τόνισε.
Η Βίβιαν είναι ένα από τα 12 παιδιά που απέκτησε ο δισεκατομμυριούχος από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Γεννημένη το 2004 ως άντρας με το όνομα Xavier, τον Απρίλιο του 2022 κατέθεσε δικαστικά έγγραφα ζητώντας νομική αλλαγή φίλου.
Επίσης ζήτησε να αλλάξει το όνομά της σε Βίβιαν Τζένα Γουίλσον, που είναι και το πατρικό επίθετο της μητέρας της. «Δεν ζω πλέον με τον βιολογικό μου πατέρα ούτε επιθυμώ να σχετίζομαι με αυτόν με οποιονδήποτε τρόπο ή μορφή», είχε πει.
Ο Έλον Μασκ έχει επιτεθεί δημόσια στην κόρη της, την οποία αποκάλεσε «κομμουνίστρια» που πιστεύει ότι «όποιος είναι πλούσιος, είναι κακός». Ο δισεκατομμυριούχος, που είπε μάλιστα ότι «πέθανε ο γιος του» από «τον ιό woke», υποστήριξε ότι τον ξεγέλασαν για να επιτρέψει στη Βίβιαν να πάρει αναστολείς εφηβείας.
«Ουσιαστικά με ξεγέλασαν για να υπογράψω έγγραφα για ένα από τα μεγαλύτερα αγόρια μου, τον Xavier», είπε, αναφερόμενος σε αυτή με το προηγούμενο όνομά της. Όπως υποστήριξε, έγινε πριν καταλάβει τι συνέβαινε και υπήρχε η πανδημία, οπότε βρισκόταν σε σύγχυση, ενώ του είπαν ότι το παιδί μπορεί να αυτοκτονήσει. Επίσης, σε ανάρτησή του έγραψε ότι η Βίβιαν γεννήθηκε «γκέι και ελαφρώς αυτιστική».
Η Βίβιαν δεν άφησε αναπάντητες τις αναφορές του πατέρα της, τον οποίο κατηγόρησε ότι δεν ήταν κοντά της όταν ήταν παιδί και ότι την παρενοχλούσε ανελέητα για τη θηλυκότητά της. «Δεν ξέρει πώς ήμουν ως παιδί γιατί πολύ απλά δεν ήταν εκεί» απάντησε, σημειώνοντας ότι ο Μασκ έχει περιοριστεί σε ένα στερεότυπο που λέει πολλά για το πώς βλέπει τα queer άτομα και τα παιδιά γενικότερα».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Afficher cette publication sur Instagram
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Παράλληλα, η Ουκρανία επανήλθε στο προσκήνιο με την άφιξη του Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η καταγγελία είχε κατατεθεί στις 5 Ιανουαρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.