Κοσμος

Ο Έλον Μασκ για την διεμφυλική του κόρη: «Φταίνε οι νεομαρξιστές στα πανεπιστήμια»

«Δεν μπορείς να τους 'κερδίσεις' όλους» υποστήριξε μεταξύ άλλων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έλον Μασκ
Έλον Μάσκ © ΕPA Pool

Συνέντευξη του Έλον Μασκ στους Financial Times - Η σχέση του με την κόρη του και οι ευθύνες στους «νεομαρξιστές» - 

Η 18χρονη κόρη του ΈλονΜασκ, η οποία έχει δηλώσει ότι είναι τρανς, υπέβαλλε αίτηση να αλλάξει το όνομά της. Ζήτησε να αλλάξει το επώνυμό της σε Γουίλσον -το επίθετο της μητέρας της-, λέγοντας ότι δεν επιθυμεί πλέον «να έχω σχέση με τον βιολογικό μου πατέρα με κανέναν τρόπο, πλαίσιο ή μορφή».

«Είναι πλήρης κομμουνισμός... και ένα γενικότερο αίσθημα ότι αν είσαι πλούσιος, είσαι κακός», δήλωσε στους Financial Times, μιλώντας για την κόρη του. Ωστόσο δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η σχέση του με την κόρη του να αλλάξει στο μέλλον, ωστόσο όπως επισήμανε έχει «πολύ καλές σχέσεις με τα υπόλοιπα παιδιά του. Για τη σχέση με την κόρη του είπε: «Δεν μπορώ να τους κερδίσω όλους».

Ο Μασκ, ο οποίος εκφράζει συχνά τις ανησυχίες του για τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων, έχει εννέα παιδιά: πέντε παιδιά σε εφηβική ηλικία (δίδυμα και τρίδυμα), με την πρώτη του σύζυγο, Τζάστιν Γουίλσον και έναν γιο 2 ετών και μία κόρη 10 μηνών με την πρώην φίλη του, τη μουσικό Grimes. Σύμφωνα με παλαιότερο δημοσίευμα του Business Insider, έχει επίσης δίδυμα με κορυφαίο στέλεχος της Neuralink, την εταιρεία εμφυτευμάτων στον εγκέφαλο, στα οποία όμως ο ίδιος δεν έχει ποτέ αναφερθεί.

Στο μεταξύ, οι υποστηρικτές του (ανάμεσά τους και η Grimes), υποστηρίζουν ότι διαφέρει από τους υπόλοιπους κροίσους, επειδή χρησιμοποιεί την περιουσία του για να «κάνει τον κόσμο καλύτερο» κατασκευάζοντας ηλεκτρικά αυτοκίνητα, εργάζεται για να δημιουργήσει μια αποικία στον πλανήτη Άρη, ενώ παράλληλα προσπαθεί να μετατρέψει το Twitter σε μια πλατφόρμα ελεύθερου λόγου σε δική του όμως εκδοχη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.