Κοσμος

Άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι

Αποκλεισμένο το σημείο - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Συναγερμός στη Γαλλία: Η αστυνομία αποκλείει το ιρανικό προξενείο στο Παρίσι - Άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί - Οι πρώτες πληροφορίες.
Η γαλλική αστυνομία απέκλεισε το ιρανικό προξενείο στο Παρίσι, όπου ένας άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί © EPA/Guillaume Horcajuelo

Συναγερμός στη Γαλλία: Η αστυνομία αποκλείει το ιρανικό προξενείο στο Παρίσι - Άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί - Οι πρώτες πληροφορίες.

Η γαλλική αστυνομία απέκλεισε σήμερα το ιρανικό προξενείο στο Παρίσι, όπου ένας άνδρας απειλεί να ανατιναχθεί, όπως μετέδωσε ο γαλλικός ραδιοφωνικός σταθμός Europe 1 στην πλατφόρμα Χ.

Η αστυνομία δήλωσε ότι βρίσκεται στο σημείο και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Η περιοχή γύρω από το ιρανικό προξενείο αποκλείσθηκε και επίκειται επέμβαση της αστυνομίας αφού «αυτόπτης μάρτυρας είδε έναν άνδρα να εισέρχεται εκεί κρατώντας μια χειροβομβίδα ή ένα γιλέκο με εκρηκτικά», σύμφωνα με πηγή από την αστυνομική διεύθυνση.

«Ο αρχηγός της αστυνομίας (του Παρισιού) Λοράν Νουνιέζ έχει κινητοποιήσει την BRI», μία επίλεκτη μονάδα της αστυνομίας, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που διευκρίνισε ότι το προξενείο υπέβαλε «αίτημα για επέμβαση».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ