Κοσμος

O Ντόναλντ Τραμπ κρύβει τον ήλιο κατά την διάρκεια της έκλειψης στο νέο του προεκλογικό σποτ

Το viral βίντεο που έχει προκαλέσει αντιδράσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ καλύπτει σιγά-σιγά ολόκληρο τον ήλιο και μια φράση αναβοσβήνει στην οθόνη: «Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε υπέροχη ξανά»
Το νέο προεκλογικό σποτ του Ντόναλντ Τραμπ έχει προκαλέσει αντιδράσεις © realDonaldTrump/Truth Social

O τέως προέδρος Ντόναλντ Τραμπ με ανάρτησή του κρύβει τον ήλιο και βυθίζει τις ΗΠΑ στο σκοτάδι - Βίντεο

Η ανάρτηση του τέως αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ μερικούς μήνες πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, με την οποία προκαλεί έκλειψη ηλίου έκλεψε την παράσταση.

Trump: Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε μεγάλη ξανά

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο Ντόναλντ Τραμπ δημοσίευσε ένα προεκλογικό σποτ στο κοινωνικό δίκτυο Truth Social, με το κεφάλι του να επισκιάζει τον ήλιο.

Στην ανάρτηση του Τραμπ ακούγεται η συμφωνία του Ρίχαρντ Στράους «Τάδε Έφη Ζαρατούστρα» εμπνευσμένη από την ομώνυμο βιβλίο του Νίτσε, που έγινε ευρύτερα γνωστή από την ταινία του Στάνλεϊ Κούμπρικ «Οδύσσεια του Διαστήματος».

Η ανάρτηση του τέως προέδρου των ΗΠΑ για την έκλειψη ηλίου έγινε viral προκαλώντας αντιδράσεις.

Το βίντεο ξεκινά με τις λέξεις «η πιο σημαντική στιγμή της ανθρώπινης ιστορίας λαμβάνει χώρα το 2024», εννοώντας τις προεδρικές εκλογές, ενώ πλήθη Αμερικανών έχουν συγκεντρωθεί για να θαυμάσουν το φυσικό φαινόμενο.

Ενώ το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ καλύπτει σιγά-σιγά ολόκληρο τον ήλιο, μια φράση αναβοσβήνει στην οθόνη: «Θα σώσουμε την Αμερική και θα την κάνουμε υπέροχη ξανά».

Σημειώνεται ότι τον Αύγουστο του 2017, ο τότε πρόεδρος έγινε viral όταν αγνόησε όλες τις συστάσεις προστασίας κοιτάζοντας απευθείας τον ήλιο με γυμνά μάτια κατά την τότε έκλειψη. Ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε μαζί με την τότε πρώτη κυρία Μελάνια ΤΡαμπ και τον γιο τους Μπάρον στο μπαλκόνι του Λευκό Οίκου για να παρακολουθήσουν το σπάνιο φαινόμενο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ