Κοσμος

Κοσμοσυρροή στην Λιμόζ από πιστούς των UFO που πληρώνουν 160 ευρώ το εισιτήριο

Βίντεο από κρυφή κάμερα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιμόζ: Κοσμοσυρροή προκειμένου να έρθουν σε επαφή με εξωγήινους
Αφίσα της εκδήλωσης

Λιμόζ: Κοσμοσυρροή σε συνέδριο που προετοιμάζει την ανθρωπότητα για τους εξωγήινους 

Χιλιάδες άνθρωποι που πιστεύουν ότι υπάρχει εξωγήινη μορφή ζωής βρέθηκαν το Σάββατο στην γαλλική πόλη Λιμόζ, ελπίζοντας να έρθουν «σε επαφή...μαζί τους».

Το κτίριο Zenith Limoges Metropole, το ασημένιο, σε σχήμα δίσκου κτίριο που βρίσκεται σε ένα χωράφι έξω από έναν από τους κύριους αυτοκινητόδρομους είναι το σκηνικό για το τριήμερο συνέδριο στο οποίο συμμετέχει κάθε αυτοαποκαλούμενος ειδικός της εξωγήινης ζωής.  Το Symposium Exovision αναμένεται να προσελκύσει 2.200 συμμετέχοντες, οι οποίοι έχουν πληρώσει από 150 έως 190 ευρώ για να το παρακολουθήσουν.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από μια ομάδα που ονομάζεται «Alliances Célestes», ή «Ουράνιες Συμμαχίες», ισχυρίζεται ότι θέλει να προετοιμάσει και να εκπαιδεύσει την ανθρωπότητα για την άφιξη εξωγήινων ή για «συναντήσεις νέου τύπου». Στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης αναφέρεται: «Η αποστολή αυτής της αντιπροσωπείας πολιτών είναι να συνοδεύσει την ανθρωπότητα σε αυτή τη διαδικασία, προκειμένου να ενημερωθεί σωστά και να μειώσει το φόβο και το άγχος που μπορεί να προκαλέσει αυτού του είδους η συνάντηση».

Κάθε είδους θεωρία συνομωσίας

Ενώ πολλοί κάνουν λόγο για «ακίνδυνο» συνέδριο μιας περιθωριακής ομάδας, Γάλλοι αξιωματούχοι λένε ότι οι συμμετέχοντες βρίσκονται εκεί για να πλασάρουν θεωρίες συνωμοσίας.

Ένας από τους προσκεκλημένους του συνεδρίου τράβηξε ιδιαίτερη προσοχή είναι ο Antoine Cuttitta, ο οποίος είναι ακόλουθος του QAnon. Σύμφωνα με το Conspiracy Watch, ο Γάλλος προωθεί τις ίδιες θεωρίες συνωμοσίας με τους αμερικανούς ομοϊδεάτες του: ότι μια σατανιστική ελίτ κυβερνά τον κόσμο και βρίσκεται πίσω από ένα τεράστιο κύκλωμα παιδεραστίας και ότι οι αμερικανικές εκλογές του 2020 ήταν στημένες.

Αν και απαγορεύεται η είσοδος των μέσων ενημέρωσης στην εκδήλωση, δύο δημοσιογράφοι του περιφερειακού ειδησεογραφικού μέσου «Le Populaire» κατάφεραν να διεισδύσουν στην εκδήλωση το Σάββατο και κατέγραψαν όσα είδαν.

Οι ίδιοι είπαν ότι ο γενικός διευθυντής της ομάδας «Alliances Célestes», Jean-Michel Raoux, ήταν ντυμένος με μπλε και κίτρινη στολή και καπέλο και συστήθηκε ως προερχόμενος από τον πλανήτη «Niam». Ο Raoux παρουσίασε στο πλήθος μια σειρά από κοκκώδεις ασπρόμαυρες φωτογραφίες ως αδιάψευστη απόδειξη εξωγήινης ζωής. Στη συνέχεια, οι παρευρισκόμενοι άκουσαν την Anne Givaudan, μια «γαλαξιακή δημοσιογράφο», η οποία δήλωσε ότι προέρχεται από τη χώρα της Σαμπάλα και είπε στους παρευρισκόμενους ότι είδε υβρίδια ανθρώπου-ζώου στην Ανταρκτική.

Πηγή: The Times

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ