Κοσμος

Η Κέιτ Μίντλετον νιώθει απαίσια μετά το photoshop στη φωτογραφία της

Το mea culpa της πριγκίπισσας και οι θεωρίες συνομωσίας για την υγεία της

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον
Κέιτ Μίντλετον: Φήμες για υγεία μετά το photoshop © EPA / ANDY RAIN

Κέιτ Μίντλετον: Φήμες για την υγεία της μετά το photoshop - Το mea culpa για τα 16 λάθη στη φωτογραφία

Η  Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε χθες (11.03) να παραδεχτεί την γκάφα που έκανε στη φωτογραφία της για τη Γιορτή της Μητέρας, καθώς πίστευε ότι η ειλικρίνεια είναι η «καλύτερη πολιτική», όπως αναφέρουν πηγές από τον κύκλο της.

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραδέχτηκε χθες ότι επεξεργάστηκε μια εικόνα που τη δείχνει να γιορτάζει την Κυριακή της Μητέρας με τα παιδιά της.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czrjg7ynete1)

Ζήτησε συγγνώμη για την όποια «σύγχυση» είχε προκαλέσει η φωτογραφία, αφού έξι παγκόσμια πρακτορεία φωτογραφιών απέσυραν εντυπωσιακά την εικόνα της Κέιτ - μια πρωτοφανής αντίδραση σε επίσημη βασιλική φωτογραφία- εν μέσω ανησυχίας ότι «η πηγή έχει παραποιήσει την εικόνα».

«Όπως αρκετοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, συχνά πειραματίζομαι με την επεξεργασία των φωτογραφιών. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για οποιοδήποτε μπέρδεμα δημιουργήθηκε με την οικογενειακή φωτογραφία που αναρτήσαμε την Κυριακή. Ελπίζω όλοι να γιορτάζουν μια πολύ χαρούμενη Γιορτή της Μητέρας. C.» ανέφερε στη δήλωσή της.

Όμως, άνθρωπος του παλατιού δήλωσε στην Telegraph ότι η πριγκίπισσα αισθάνθηκε «απαίσια» για την αλλοιωμένη εικόνα και ότι προσπάθησε να κάνει τη φωτογραφία την «καλύτερη δυνατή».

Ένας φίλος της Κέιτ δήλωσε επίσης ότι ήταν «αναστατωμένη» από τη θύελλα που προκλήθηκε από αυτό που προοριζόταν να είναι μια «αθώα οικογενειακή φωτογραφία», ανέφερε η Mirror.

Η Βρετανία εν μέσω φημών για την υγεία της Κέιτ μετά το photoshop

Οι ανακοινώσεις από τα πρακτορεία έριξαν λάδι στη φωτιά, καθώς μια σωρεία θεωριών συνωμοσίας συνεχίζει να υπάρχει σχετικά με την υγεία της Κέιτ.

Υπήρξαν ερωτήσεις για τα πάντα, από το γιατί ο καρπός της πριγκίπισσας Σάρλοτ δεν ταίριαζε με το μανίκι της ζακέτας της, μέχρι τα περίεργα δάχτυλα του πρίγκιπα Λούις.

Η φωτογραφία της Κέιτ και των παιδιών της, που τραβήχτηκε από τον πρίγκιπα Γουίλιαμ στο σπίτι της οικογένειας στο Ουίνδσορ την Παρασκευή, ήταν η πρώτη που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της τον Ιανουάριο.

Η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον για τη Γιορτή της Μητέρας
Η φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον για τη Γιορτή της Μητέρας

Αν και το ζευγάρι εκδίδει τακτικά κάτι προσωπικό για να γιορτάσει την Ημέρα της Μητέρας, ήλπιζαν ότι η φωτογραφία θα μπορούσε επίσης να καταστείλει τις κακόβουλες εικασίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη φύση της κατάστασης της πριγκίπισσας, οι οποίες έχουν αναστατώσει και εξοργίσει βαθιά το ζευγάρι.

Γιατί επέλεξε να αλλοιώσει τη φωτογραφία η Κέιτ;

Αντ' αυτού, η βασιλική γκάφα είχε ως αποτέλεσμα άλλη μια δημόσια έκρηξη θεωριών συνωμοσίας.

Βασιλικές πηγές δήλωσαν ότι η πριγκίπισσα είχε κάνει «μικρές προσαρμογές» στη φωτογραφία, η οποία η ίδια και ο σύζυγός της ήλπιζαν ότι θα ήταν μια υπέροχη «ανεπίσημη» λήψη για να μοιραστούν μια ξεχωριστή ημέρα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-czrl5qgx5be1)

Μια πηγή δήλωσε: «Η πριγκίπισσα έκανε μικρές προσαρμογές, όπως μοιράστηκε στη δήλωσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η οικογένεια της Ουαλίας πέρασε την Ημέρα της Μητέρας μαζί και πέρασε μια υπέροχη μέρα».

Η Mirror ανέφερε ότι ένας βασιλικός insider δήλωσε: «Είναι μια κακή μέρα στο γραφείο για το παλάτι και κάτι που αναμφίβολα θα αντανακλάται στο μέλλον».

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Το Παλάτι ελπίζει το θέμα γρήγορα να ξεχαστεί, αλλά τα ερωτήματα παραμένουν. Ποιες ήταν οι «μικρές προσαρμογές» που έγιναν και μπορεί το Παλάτι να επιβεβαιώσει ποιο λογισμικό χρησιμοποιήθηκε; Ελέγχθηκε διεξοδικά η φωτογραφία πριν από την έκδοσή της - ή μήπως το προσωπικό γνώριζε καν την πιθανότητα να έχουν γίνει προσπάθειες τροποποίησης της; Και έχει συμβεί αυτό με κάποια από τις φωτογραφίες της πριγκίπισσας στο παρελθόν;

Οι βασιλικοί γνώστες λένε ότι είναι όλο και πιο σπάνιο να βρεθεί κάποια εικόνα που δημοσιεύεται στο κοινό και δεν έχει τροποποιηθεί ελαφρώς ή δεν έχει εφαρμοστεί κάποιο φίλτρο. Το θέμα εδώ είναι πόσο;

Με πληροφορίες από Daily Mail

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ