Κοσμος

Συγγνώμη της Κέιτ Μίντλετον για το photoshop στην οικογενειακή φωτογραφία

Δεδομένου ότι τα περισσότερα ειδησεογραφικά πρακτορεία απέσυραν το υλικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κέιτ Μίντλετον: Ποιες γυναίκες βρίσκονται στο πλευρό της
© EPA/ TOLGA AKMEN

Κέιτ Μίντλετον: Ζητά συγγνώμη για το photoshop στην πρώτη επίσημη φωτογραφία της μετά την εγχείρηση

Η Κέιτ, η πριγκίπισσα της Ουαλίας της Βρετανίας, ζήτησε συγγνώμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα για την «σύγχυση» που προκλήθηκε από μια επεξεργασμένη φωτογραφία την οποία εξέδωσε το γραφείο της, το παλάτι του Κένσινγκτον, την Κυριακή.

«Όπως πολλοί ερασιτέχνες φωτογράφοι, πειραματίζομαι περιστασιακά με την επεξεργασία», ανέφερε το μήνυμα στο Χ, υπογεγραμμένο με ένα "Κ" που σημαίνει ότι το έγραψε η ίδια. «Ήθελα να εκφράσω τη συγγνώμη μου για την όποια σύγχυση προκάλεσε η οικογενειακή φωτογραφία που μοιραστήκαμε χθες».

Το Associated Press (AP), το Reuters, το Agence France-Presse (AFP) και η Getty Images εξέδωσαν ξεχωριστά ειδοποίηση σε οργανισμούς μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, επιβεβαιώνοντας ότι είχαν διαγράψει την εικόνα από τις ψηφιακές βιβλιοθήκες τους. Τα πρακτορεία εκτιμούν ότι η φωτογραφία -που σύμφωνα με το Παλάτι του Κένσινγκτον τραβήχτηκε την περασμένη εβδομάδα στο Ουίνδσορ - και δείχνει την πριγκίπισσα και τα τρία της παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σαρλότ, 9 ετών και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, είχε υποστεί επεξεργασία.

Η 42χρονη μελλοντική βασίλισσα εισήχθη στην κλινική του Λονδίνου για προγραμματισμένη επέμβαση στις 16 Ιανουαρίου όπου παρέμεινε 13 ημέρες ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον δεν αναμένεται να επιστρέψει στα επίσημα βασιλικά καθήκοντα πριν από το Πάσχα.

Οι εικασίες σχετικά με την υγεία της αυξήθηκαν στο διαδίκτυο από τότε που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποσύρθηκε τον περασμένο μήνα από το μνημόσυνο του νονού του στο κάστρο του Ουίνδσορ λόγω «προσωπικού θέματος».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY