Κοσμος

Εργαζόμενος του Nickelodeon κακοποίησε σεξουαλικά τον πρωταγωνιστή του «Drake & Josh»

Ο Drake Bell μοιράζεται την ιστορία του σε νέο ντοκιμαντέρ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Nickelodeon: Εργαζόμενος κακοποίησε σεξουαλικά τον Drake Bell
Nickelodeon: Εργαζόμενος κακοποίησε σεξουαλικά τον Drake Bell © screenshot/ «Drake & Josh»

Nickelodeon: Εργαζόμενος κακοποίησε σεξουαλικά τον πρωταγωνιστή του «Drake & Josh» Drake Bell 

Ο πρώην αστέρας του Nickelodeon Drake Bell, πρωταγωνιστής του «Drake & Josh» το 2004, αποκάλυψε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά ως παιδί-ηθοποιός από εργαζόμενο του Nickelodeon σε ηλικία 15 ετών.

Ο Bell μοιράστηκε την ιστορία του στο πλαίσιο της επερχόμενης σειράς του καναλιού Investigation Discovery «Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV», που θα προβληθεί στις 17 Μαρτίου και ισχυρίζεται ότι υπήρξε θύμα κακοποίησης από τον ηθοποιό βοηθό διαλόγων Brian Peck.

Την Τρίτη, το Investigation Discoverey δημοσίευσε ένα κλιπ από το «Quiet on Set» που έδειχνε παλαιότερα μέλη του καστ και του συνεργείου του Nickelodeon να μοιράζονται τις εμπειρίες τους στο κανάλι. Στη συνέχεια, ο Bell εμφανίστηκε στο βίντεο, κάθισε και άρχισε να μοιράζεται την ιστορία του.

Former Nickelodeon Star Drake Bell Shares His Story for First Time | Quiet On Set | ID

H ιστορία της κακοποίησης του Drake Bell

Ο Peck εργαζόταν ως προπονητής διαλόγων στο Nickelodeon's All That και στο The Amanda Show. Ο Bell πρωταγωνίστησε στην τελευταία σειρά από το 1999 έως το 2002, προτού αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη δική του σειρά του Nickelodeon το 2004, «Drake & Josh».

Τον Αύγουστο του 2003, ο  Peck συνελήφθη με περισσότερες από δώδεκα κατηγορίες που αφορούσαν καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης.

Τον Μάιο του 2004, ο  Peck δήλωσε ότι δεν αμφισβήτησε την κατηγορία της ασέλγειας με 14χρονο ή 15χρονο και της στοματικής συνουσίας με ανήλικο κάτω των 16 ετών. Καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση και διατάχθηκε να εγγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης τον Οκτώβριο του 2004.

 Ένα δελτίο τύπου από το Investigation Discovery αναφέρει: «Το κλιπ αποκαλύπτει ότι ο πρώην αστέρας του Nickelodeon Drake Bell θα μοιραστεί δημοσίως, για πρώτη φορά, την ιστορία της κακοποίησης που υπέστη από τον Brian Peck, τον πρώην προπονητή διαλόγων του, ο οποίος καταδικάστηκε το 2004 για τα εγκλήματά του εναντίον του Drake και διατάχθηκε να εγγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης».

Το «Quiet on Set: The Dark Side of Kids Tv» θα αποκαλύψει τις τοξικές συνθήκες εργασίας πίσω από τις εμβληματικές παιδικές σειρές του Nickelodeon της δεκαετίας του 1990 και των αρχών της δεκαετίας του 2000, ειδικά αυτές που δημιούργησε ο Dan Schneider.

Το τετραμερές ντοκιμαντέρ θα επικεντρωθεί επίσης σε πρώην παιδικούς σταρ που αντιμετώπισαν κακοποίηση, σεξισμό και ρατσισμό ενώ εργάζονταν στις επιτυχημένες σειρές.

Με πληροφορίες του Independent

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ