Κοσμος

Πέθανε ο 33χρονος γιος του ηθοποιού Gary Sinise

«Έδωσε μάχη με έναν καρκίνο που δεν έχει θεραπεία»

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Gary Sinise: Πέθανε ο 33χρονος γιος του
Gary Sinise: Πέθανε ο 33χρονος γιος του © Instagram / Gary Sinise Official

Gary Sinise: Πέθανε ο 33χρονος γιος του - Η σπάνια μορφή καρκίνου και ο θάνατος

Ο γιος του Gary Sinise, McCanna Anthony "Mac" Sinise, πέθανε σε ηλικία 33 ετών μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο νεαρός μουσικός έφυγε από τη ζωή στις 5 Ιανουαρίου, ωστόσο, η είδηση έγινε γνωστή μόλις πριν λίγες ώρες, όταν ο ηθοποιός κοινοποίησε δήλωσή του. 

Gary Sinise: Πέθανε ο 33χρονος γιος του

Ο Gary Sinise έγραψε ότι ο 33χρονος Mac είχε διαγνωστεί με έναν «πολύ σπάνιο καρκίνο» γνωστό ως Chordoma στις 8 Αυγούστου 2018. Η ασθένεια επηρεάζει περίπου 300 ανθρώπους στις ΗΠΑ κάθε χρόνο. Ο σταρ του Forrest Gump έγραψε ότι η διάγνωση του Mac ήρθε μόλις λίγους μήνες αφότου η σύζυγός του Moira Harris έλαβε διάγνωση για καρκίνο του μαστού στο τρίτο στάδιο. Ενώ η Moira παρέμεινε απαλλαγμένη από καρκίνο μετά τη θεραπεία, ο Gary έγραψε ότι η νόσος του Mac εξαπλώθηκε με την πάροδο του χρόνο.

Η διάγνωση του Mac ήρθε αρκετούς μήνες αφότου εντάχθηκε στο Gary Sinise Foundation, μια φιλανθρωπική οργάνωση που συνεργάζεται με στρατιωτικούς, βετεράνους και τις οικογένειές τους. Ο Mac ήταν επίσης «ένας εξαιρετικός ντράμερ» που έπαιζε σε σόου με τον Gary Sinise και τον Lt. Dan Band. 

Ο Mac ήταν απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια και σπούδασε τραγούδι και σύνθεση. Ο Gary έγραψε ότι υποβλήθηκε σε πέντε χειρουργικές επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη μεταξύ 2018 και 2020 και παρέλυσε από το στήθος και κάτω λόγω των επιπτώσεων της νόσου στο σώμα του. Παρά αυτούς τους περιορισμούς, ο Mac και αρκετοί συνεργάτες δημιούργησαν ένα άλμπουμ με τίτλο Resurrection & Revival. Ο Gary είπε ότι ο γιος του πέθανε την ίδια εβδομάδα που κυκλοφόρησε το άλμπουμ.

Το «αντίο» του Gary Sinise στον 33χρονο γιο του

«Όπως κάθε οικογένεια που βιώνει μια τέτοια απώλεια, είμαστε συντετριμμένοι. Ως γονείς, είναι τόσο δύσκολο να χάνουμε ένα παιδί», έγραψε ο ηθοποιός σε δήλωσή του και πρόσθεσε: «Η καρδιά μου είναι με όλους όσοι έχουν δεχθεί παρόμοια απώλεια και σε όποιον έχει χάσει ένα αγαπημένο πρόσωπο. Όλοι το έχουμε βιώσει με κάποιο τρόπο. Με τα χρόνια έχω γνωρίσει τόσες οικογένειες των πεσόντων ηρώων μας. Είναι αποκαρδιωτικό, και είναι απλά σκληρό. Ο αγώνας της οικογένειάς μας με τον καρκίνο διήρκεσε 5 ½ χρόνια και γινόταν όλο και πιο δύσκολος όσο περνούσε ο καιρός. Έδωσε μια δύσκολη μάχη απέναντι σε έναν καρκίνο που δεν έχει θεραπεία, αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να προσπαθεί».

Ο Mac Sinise σημείωσε ότι μίλησε δημόσια για την ασθένεια του Mac για μία και μοναδική φορά σε μια συνέντευξη του Δεκεμβρίου 2023 στο Fox News. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ