Κοσμος

Πέθανε η Leah Smith - Η 22χρονη Tik Toker έδινε μάχη με σπάνιο καρκίνο των οστών

Οι συγκινητικές αναρτήσεις της

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Leah Smith
Leah Smith: Πέθανε από καρκίνο η 22χρονη Tik Toker © Tik Tok

Leah Smith: Πέθανε από καρκίνο η 22χρονη Tik Toker - Οι συγκινητικές αναρτήσεις της

Η Leah Smith, η 22χρονη TikToker που μοιραζόταν τον γενναίο αγώνα που έδινε με σπάνια μορφή καρκίνου των οστών, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε ο φίλος της Andrew.

Leah Smith: Πέθανε από καρκίνο η 22χρονη Tik Toker 

Η Leah Smith, από το Λίβερπουλ της Αγγλίας, έδινε μάχη με το σάρκωμα Ewing στο 4ο στάδιο, το οποίο ταλαιπωρεί 225 άτομα κάτω των 18 ετών ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με το Johns Hopkins Medicine. Η Smith εμφανίστηκε «όμορφη όσο ποτέ» λίγες ώρες πριν από τον θάνατό της τη Δευτέρα. Ο φίλος της Andrew ήταν εκείνος που ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση του θανάτου της, υπογραμμίζοντας ότι η 22χρονη διάβασε όλα τα μηνύματα που τις έκαναν οι ακόλουθοί της στο Tik Tok, δίνοντάς της δύναμη. 

Η Leah Smith μοιραζόταν με τους ακολούθους της τα νεότερα για την υγεία της

Η κατάσταση της Leah Smith άρχισε να χειροτερεύει από τον Δεκέμβριο και έπειτα. Ακόμη κι όταν εισήχθη στο νοσοκομείο, δεν έπαψε να μοιράζει τη θετική της ενέργεια. Έδειξε με χαρά πώς η μαμά και η καλύτερή της φίλη Βίκι, που ανέλαβε τη σελίδα της στο TikTok, είχε διακοσμήσει το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ωστόσο, στις 18 Φεβρουαρίου, η Smith μοιράστηκε μια αποκαρδιωτική ενημέρωση για την υγεία της, λέγοντας στους ακολούθους ότι «οι γιατροί είπαν ότι δεν έχει νόημα να μου δώσουν περισσότερα αντιβιοτικά και υγρά γιατί απλά δεν λειτουργεί πια. Όλα τα φάρμακα για τον πόνο δεν λειτουργούν, επομένως θέλουν πραγματικά να με φέρουν σε μια άνετη κατάσταση όσο το δυνατόν περισσότερο». 

Η Leah Smith διαγνώστηκε με σάρκωμα Ewing το 2019  Η American Cancer Society αναφέρει ότι μεταξύ 63% και 82% των ανθρώπων επιβιώνουν 5 χρόνια μετά τη διάγνωση. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ