Κοσμος

«Είμαι ευγνώμων στον Τάκερ Κάρλσον» - Η πρώτη αντίδραση Πούτιν μετά την συνέντευξη

Γιατί εξέφρασε την έκπληξή του με την στάση του Αμερικανού δημοσιογράφου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Είμαι ευγνώμων στον Τάκερ Κάρλσον» - Η πρώτη αντίδραση Πούτιν μετά την συνέντευξη
«Είμαι ευγνώμων στον Τάκερ Κάρλσον» - Η πρώτη αντίδραση Πούτιν μετά την συνέντευξη © EPA

Βλαντιμίρ Πούτιν: Τι είπε για τον Τάκερ Κάρλσον - Γιατί εξέφρασε την έκπληξή του με την στάση του Αμερικανού δημοσιογράφου

Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, αναφέρθηκε στην συνέντευξη που παραχώρησε στον πρώην τηλεπαρουσιαστή του δικτύου «Fox News», Tάκερ Κάρλσον, στον οποίο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του.

Μάλιστα, ο Πούτιν δεν έκρυψε την έκπληξή του για την έλλειψη «αιχμηρών ερωτήσεων» από την πλευρά του Αμερικανού δημοσιογράφου. Ο Κάρλσον θεωρείτο «φερέφωνο» του τέως προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εισέπραξε εξαιρετικά αμφιλεγόμενες κριτικές για την συνέντευξη του Πούτιν, καθώς πολλοί Αμερικανοί τον κατηγόρησαν πως στην περισσότερη ώρα επέλεξε να παραμένει σιωπηλός και συνοφρυωμένος.

Η πρώτη συνέντευξη του Πούτιν σε δημοσιογράφο της Δύσης από την έναρξη του ρωσικού πολέμου τον Φεβρουάριο του 2022 στην Ουκρανία έκανε τον γύρο του διαδικτύου και γι' αυτό ήρθε τώρα ο Ρώσος πρόεδρος να μιλήσει για αυτήν.

«Είμαι ευγνώμων στον Αμερικανό τηλεπαρουσιαστή Τάκερ Κάρλσον για τη συνέντευξή του την περασμένη εβδομάδα, αλλά εξεπλάγην από την έλλειψη αιχμηρών ερωτήσεων», υποστήριξε ο Ρώσος πρόεδρος.

Μάλιστα, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει «επικίνδυνο» για την τακτική αυτή που ακολούθησε, του «υπομονετικού ακροατή». Ακόμη, αποκάλυψε πως θα ήθελε ο Κάρλσον να του συμπεριφερθεί πιο επιθετικά, καθώς θα του έδινε το δικαίωμα να απαντήσει εξίσου έντονα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ