Κοσμος

Ξαφνική στάση εργασίας στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών - Εγκλωβίστηκαν Έλληνες ταξιδιώτες

Ποιος ο λόγος των κινητοποιήσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταξιδιώτες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών αναμένουν την αναχώρησή τους
Στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών Έλληνες ταξιδιώτες μετά τη ξαφνική στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας © EPA / JULIEN WARNAND

Βρυξέλλες: Στάση εργασίας στο αεροδρόμιο - Εγκλωβισμένοι Έλληνες ταξιδιώτες και έντονος σχολιασμός του λόγου των κινητοποιήσεων

Εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών βρίσκονται Έλληνες ταξιδιώτες που αναμένουν την επιστροφή τους στην Αθήνα, μετά την αιφνιδιαστική στάση εργασίας που κήρυξαν οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι απογευματινές πτήσεις μεταξύ 18:00 και 20:00 επηρεάστηκαν από την ξαφνική κινητοποίηση, ενώ σε ανακοίνωση του βελγικού αεροδρομίου επισημαίνεται: «Η ξαφνική απεργία θα οδηγήσει σε καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις. Λυπούμαστε για τον αντίκτυπο αυτής της ενέργειας. Περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις στην ιστοσελίδα μας».

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σχολιάζεται έντονα ο λόγος που οι ελεγκτές κατέβηκαν απροειδοποίητα σε στάση εργασίας εν μέσω χριστουγεννιάτικων εορτών, είναι ότι δεν πήρε προγραμματισμένο ρεπό ένας συνάδελφός τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ