Κοσμος

Μαθητής ξυλοκόπησε άγρια καθηγήτρια του γιατί του ζήτησε να μην παίζει Nintendo - Δείτε βίντεο

Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΗΠΑ: Μαθητής ξυλοκόπησε άγρια καθηγήτρια του
ΗΠΑ: Μαθητής ξυλοκόπησε άγρια καθηγήτρια του © YouTube

ΗΠΑ: Μαθητής ξυλοκόπησε άγρια καθηγήτρια του - Κινδυνεύει με 30 χρόνια φυλάκιση

Με τριάντα χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ένας 18χρονος μαθητής στις ΗΠΑ, ο οποίος ξυλοκόπησε άγρια την δασκάλα του επειδή εκείνη του ζήτησε να σταματήσει να παίζει βιοντεοπαιχνίδια στο Nintendo.

Η είδηση έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για βαρύτατη ποινή στον νεαρό και τη μητέρα του να ζητά επιείκεια καθώς όπως λέει ο γιος της πάσχει από αυτισμό και είχε πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια.

«Λυπάμαι πολύ για αυτό που έκανε ο γιος μου και κανείς δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει κάτι τέτοιο. Η φυλάκιση για εκείνον θα ήταν σαν “θανατική ποινή”. Σας παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας ότι ο γιος μου είχε μια δύσκολη ζωή και έχει περάσει τόσα πολλά τραύματα στη ζωή του. Έχει αυτισμό. Σας παρακαλώ δείξτε του έλεος. Είναι φοβισμένος. Και το να τηλεφωνεί το παιδί σου και να κλαίει και να λέει: "Δεν θέλω να πεθάνω" – είναι απαίσιο», δήλωσε η μητέρα του.

Όπως αναφέρει το nypost.com, ο Brendan Depa όταν επιτέθηκε στην καθηγήτρια του ήταν 17 ετών. Ο ξυλοδαρμός της εκπαιδευτικού, μάλιστα, καταγράφηκε σε βίντεο και δείχνει τον σωματώδη νεαρό να χτυπά με αδικαιολόγητη μανία την καθηγήτριά του, Joan Naydich. Το θύμα του ξυλοδαρμού δέχτηκε πάνω από 12 κλωτσιές στην στην πλάτη και στο κεφάλι, έσπασαν 5 της πλευρά, έχασε μέρος της ακοής της και ένα χρόνο μετά την επίθεση εξακολουθεί να έχει πολλά προβλήματα.

Η ίδια ζητά την παραδειγματική τιμωρία του πρώην μαθητή της με το ύψιστο των προβλεπόμενων ετών.

Florida teacher's aide allegedly attacked by student says 'I never took the Nintendo Switch from him

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ