Κοσμος

Μοντέλο και η 15χρονη κόρης της βρέθηκαν νεκρές, τυλιγμένες με σεντόνια σε γκρεμό στην Τουρκία

Βασικός ύποπτος για το έγκλημα ο πρώην σύζυγός της

62224-137655.jpg
Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το 42χρονο μοντέλο και η 15χρονη κόρη της δολοφονήθηκαν στην Τουρκία
Η εξαφάνιση των δύο γυναικών και η αποκάλυψη για το διπλό έγκλημα © Instagram / Irina Dvizova

Τουρκία: Διπλή δολοφονία με θύματα 42χρονο μοντέλο και την 15χρονη κόρη της - Ποιος ο βασικός ύποπτος

Στυγερό, διπλό έγκλημα καταγράφηκε στην Τουρκία. Θύματα η 42χρονη Ιρίνα Ντβίζοβα και η 15χρονη κόρη της, Νταγιάνα. Δράστης θεωρείται ο πρώην σύζυγος και πατέρας του ανήλικου κοριτσιού. Τα πτώματα των δύο γυναικών εντοπίστηκαν σε γκρεμό. 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες για τις δολοφονίες, οι δύο γυναίκες ήταν καλυμμένες με σεντόνια και δεμένες η μία με την άλλη, ενώ φαίνεται ότι πυροβολήθηκαν θανάσιμα. 

Το 15χρονο θύμα είχε δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Instagram ότι βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για να γιορτάσει μαζί με τη μητέρα της τα γενέθλιά της. 

Η εξαφάνιση μητέρας - κόρης και τα αίματα στον καναπέ

ΜΜΕ τους Τουρκίας μεταδίδουν ότι μητέρα και κόρη είχαν εξαφανιστεί για αρκετές ημέρες και η υπόλοιπη οικογένεια τις αναζητούσε. Διαφορετική τροπή στην υπόθεση της εξαφάνισης δόθηκε όταν εντοπίστηκε στον καναπέ της βίλας όπου διέμεναν, αίματα. Βασικός ύποπτος για τη δολοφονία μητέρας και κόρης θεωρείται ο πρώην σύζυγος της 42χρονης, Αντρέι Κούσλεβιτς, για τον οποίο συγγενείς της γυναίκας περιγράφουν ως οξύθυμο χαρακτήρα.

«Με χτυπούσε με τα χέρια και με πετσέτα για να μην αφήνει σημάδια» δήλωσε ο γιος της Ντβίζοβα από τον πρώτο της γάμο για τον Κούσλεβιτς, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί ως σωματοφύλακας σε Ουκρανό ολιγάρχη. «Χτυπούσε και τη μητέρα μου με τα χέρια και με κλωτσιές. Τον φοβάμαι, φοβάμαι για τη ζωή μου» πρόσθεσε μιλώντας στην Komsomolskaya Pravda.

Η 42χρονη είχε φύγει από το σπίτι που έμενε με τον Κούσλεβιτς στη Λιθουανία και αρχικά είχε καταφύγει στο πατρικό της στη Μόσχα πριν τελικά να πάρει τα παιδιά της, την 15χρονη και έναν 5χρονο, και να πάει στην Τουρκία. «Έλεγε ότι ο πρώην σύζυγός της θέλει να πάρει τα παιδιά μακριά της και ότι είναι ψυχικά διαταραγμένος. Είχα καταλάβει ότι πήγε στην Τουρκία για να γλιτώσει αλλά ήταν ανατριχιαστικό να την ακούς να μιλάει γι' αυτόν» είπε φίλη της 42χρονης μητέρας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ