Κοσμος

Η Τζίτζι Χαντίντ αποδοκιμάζει την «τρομοκρατία αθώων» από τη Χαμάς

Η ανάρτησή της στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
gigi-hadid
gigi-hadid ©Instagram/ Justin Lane

Τζίτζι Χαντίντ: Αποδοκιμάζει την «τρομοκρατία αθώων» από τη Χαμάς - Η ανάρτησή της στο Instagram

Με ανάρτησή της στο Instagram, η Τζίτζι Χαντίντ, εξέφρασε την αντίθεσή της για «την τρομοκρατία σε βάρος αθώων» μετά την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ.

Το 28χρονο μοντέλο που έχει κατά το ήμισυ καταγωγή από την Παλαιστίνη έκανε λόγο για «αδικαιολόγητη τραγωδία» στέλνοντας τις σκέψεις, την αγάπη και τη δύναμή της σε «όλους όσους επηρεάζονται από τον πόλεμο στο Ισραήλ, ειδικά τους αθώους, πολλοί από τους οποίους είναι παιδιά».

Σημείωσε, δε, πως ενώ «η καρδιά της σπαράζει για τον παλαιστινιακό αγώνα και τη ζωή υπό κατοχή στην Παλαιστίνη» νιώθει «ευθύνη για τους Ισραηλινούς φίλους της».

«Η τρομοκρατία σε βάρος αθώων δεν ευθυγραμμίζεται και δεν κάνει καλό στο κίνημα "Ελευθερώστε την Παλαιστίνη» γράφει χαρακτηριστικά η Χαντίντ στην ανάρτησή της και προσθέτει πως «υπάρχουν αρκετά περίπλοκα, προσωπικά και σωστά συναισθήματα. Κάθε άνθρωπος αξίζει βασικά δικαιώματα, περίθαλψη και ασφάλεια ανεξαρτήτως της εθνικότητάς του, του θρησκεύματός του ή του πού γεννήθηκε».

«Γνωρίζω ότι τα λόγια μου δεν θα είναι ποτέ αρκετά για να γιατρέψουν τις πληγές σε τόσους πολλούς αλλά προσεύχομαι πάντα για την ασφάλεια των αθώων ζωών», καταλήγει.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ