Κοσμος

Δύο νεκροί μετά από συμπλοκή έξω από μπυραρία στην Κύπρο

Επενέβησαν για να βοηθήσουν τον φίλο τους και τους σκότωσαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της Κυπριακής Αστυνομίας και αστυνομικοί σε πλατεία
(φωτογραφία αρχείου) © ΑΠΕ-ΜΠΕ / KATIA CHRISTODOULOU

Κύπρος: Δύο νεκροί μετά από συμπλοκή - Η επέμβαση σε καυγά φίλου τους και τα θανατηφόρα χτυπήματα

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια συμπλοκής έξω από μπυραρία σε περιοχή του δήμου Ύψωνα στη Λεμεσό της Κύπρου. Νεκροί από επίθεση με μαχαίρι έπεσαν ένας 44χρονος και ένας 52χρονος. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το διπλό φονικό σημειώθηκε όταν τρίτος θαμώνας, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε, φέρεται να δέχθηκε επίθεση από υπόπτους, έξω από μπαρ όπου νωρίτερα βρισκόταν με τους δυο του φίλους, οι οποίοι επενέβησαν για να τον βοηθήσουν, με αποτέλεσμα να δεχθούν τις θανατηφόρες μαχαιριές.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού, Λευτέρης Κυριάκου δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ ότι εξετάζεται μαρτυρία ότι ο 43χρονος λίγες ημέρες πριν από τη φονική συμπλοκή, είχε έλθει σε αντιπαράθεση με συγγενικό πρόσωπο ενός εκ των δύο υπόπτων. Ο κ. Κυριάκου, είπε ότι λαμβάνονται καταθέσεις και έχει ληφθεί υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ στην Κύπρο, οι δύο φερόμενοι δράστες συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου Λεμεσού με τη συνοδεία μεγάλου αριθμού μελών του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων, οι οποίοι έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης παραδέχθηκαν ότι βρίσκονταν στο σημείο, όχι όμως ότι τραυμάτισαν οποιονδήποτε.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY