Ελλαδα

Συναγερμός για τη γονική αρπαγή 7χρονου από τη Φθιώτιδα

Κανένα ίχνος πατέρα και γιου από τις 25 Ιουνίου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο 7χρονος που αγνοείται από τις 25 Ιουνίου 2023
© Χαμόγελο του Παιδιού

Γονική αρπαγή 7χρονου στη Φθιώτιδα - Κανένα ίχνος πατέρα και γιου από τις 25 Ιουνίου

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για τη γονική αρπαγή 7χρονου από χωριό της Φθιώτιδας. Σύμφωνα με το Amber Alert που εξέδωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 25 Ιουνίου και ώρα περίπου 11:00 πμ, ο πατέρας του, Οβτσαρένκο Σάλεχ, προέβη σε αρπαγή του ανήλικου, στην περιοχή της Λάρυμνας Φθιώτιδας, χωρίς να υπάρχει σχετική δικαστική απόφαση.

Από εκείνη την ημέρα, πατέρας και γιος αγνοούνται. Κατόπιν εισαγγελικής εντολής που εκδόθηκε σήμερα 1/7/2023, το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS, καθώς υπάρχουν ενδείξεις που υποδεικνύουν ότι πιθανόν η ζωή του παιδιού βρίσκεται σε κίνδυνο.

Συναγερμός για τον εντοπισμό του 7χρονου Οβτσαρένκο Σάλεχ

Ο Οβτσαρένκο Σάλεχ έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,28 μ. και 45 κιλά βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρη βερμούδα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Ο 7χρονος που αγνοείται από τις 25 Ιουνίου 2023
© Χαμόγελο του Παιδιού

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ