- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Δημόσια συγγνώμη ζήτησε ο Έλον Μασκ από τον υπάλληλο του Twitter που τον ρώτησε αν απολύθηκε μέσω tweets
Τον κατηγόρησε πως το έκανε για να πάρει μεγαλύτερη αποζημίωση ενώ αμφισβήτησε την αναπηρία του
Έλον Μασκ: Ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον υπάλληλο του Twitter που τον ρώτησε αν απολύθηκε - Τον κατηγόρησε πως το έκανε για να πάρει μεγαλύτερη αποζημίωση ενώ αμφισβήτησε την αναπηρία του
Τον γύρο του κόσμου έκανε ο διάλογος που είχε ο Έλον Μασκ με υπάλληλο του Twitter, ο οποίος επιστράτευσε την ίδια την πλατφόρμα για να μάθει αν έχει απολυθεί.
Τελικά, πήρε την απάντησή του μετά από τον «διάλογο» με τον Μασκ, ο οποίος προχώρησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη δουλειά του, αμφισβήτησε την αναπηρία του και την ανάγκη του για προσαρμογές (ο υπάλληλος πάσχει από μυϊκή δυστροφία και χρησιμοποιεί αναπηρικό καροτσάκι) και έγραψε στο Twitter ότι έχει έναν «εξέχοντα, ενεργό λογαριασμό στο Twitter και είναι πλούσιος» και «ο λόγος που με κατηγόρησε δημόσια ήταν για να πάρει μεγαλύτερη αποζημίωση».
The reality is that this guy (who is independently wealthy) did no actual work, claimed as his excuse that he had a disability that prevented him from typing, yet was simultaneously tweeting up a storm.
— Elon Musk (@elonmusk) March 7, 2023
Can’t say I have a lot of respect for that.
Ενώ γινόταν η ανταλλαγή απόψεων, ο Θόρλιφσον δήλωσε ότι έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι δεν απασχολείται πλέον.
Το βράδυ της Τρίτης, ο Μασκ απολογήθηκε μέσω Twitter στον υπάλληλο, λέγοντας ότι η παρεξήγησή του «βασίστηκε σε πράγματα που μου είπαν ότι ήταν αναληθή».
I would like to apologize to Halli for my misunderstanding of his situation. It was based on things I was told that were untrue or, in some cases, true, but not meaningful.
— Elon Musk (@elonmusk) March 7, 2023
He is considering remaining at Twitter.
Ο Θορλιφσον, ο οποίος ζει στην Ισλανδία, έχει σχεδόν 160.000 followers στο Twitter (ο Mασκ έχει πάνω από 130 εκατομμύρια). Εντάχθηκε στο Twitter το 2021, όταν η εταιρεία, υπό την προηγούμενη διοίκηση, εξαγόρασε την startup του, Ueno.
Τα ισλανδικά μέσα ενημέρωσης τον επαίνεσαν επειδή επέλεξε να λάβει το τίμημα της αγοράς σε μισθούς αντί για εφάπαξ πληρωμή. Κι αυτό γιατί με αυτόν τον τρόπο, θα πλήρωνε υψηλότερους φόρους στην Ισλανδία για τη στήριξη των κοινωνικών υπηρεσιών και του δικτύου ασφαλείας της.
Ο Θόρλιφσον έγραψε στο Twitter στον Μασκ ότι «Ο λόγος που σε ρώτησα δημόσια είναι επειδή εσύ (ή οποιοσδήποτε άλλος στο Twitter) δεν απάντησες στα προσωπικά μου μηνύματα».
«Είχες κάθε δικαίωμα να με απολύσεις. Αλλά θα ήταν καλό να με ενημερώσετε!» πρόσθεσε.
Η επόμενη κίνηση του Thorleifsson: «Ανοίγω ένα εστιατόριο στο κέντρο του Ρέικιαβικ πολύ σύντομα», έγραψε στο Twitter.
«Θα πάρει το όνομα της μητέρας μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η 45χρονη πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Τα έγγραφα δείχνουν ότι η Χαμάς επιδίωξε να εκμεταλλευτεί το έργο των ΜΚΟ για στρατιωτικούς σκοπούς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.