Κοσμος

«Έχω απολυθεί;» - Ο διάλογος υπαλλήλου του Twitter με τον Μασκ μέσα από tweets

Δεν του είχαν ξεκαθαρίσει από την πλατφόρμα ποια είναι η κατάστασή του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
CNBC: Ο Elon Musk ψάχνει νέο CEO για το Twitter
© Unsplash

Twitter: Υπάλληλος δεν ήξερε αν είχε απολυθεί και ρώτησε μέσω tweets τον Έλον Μασκ - Δεν του είχαν ξεκαθαρίσει από την πλατφόρμα ποια είναι η κατάστασή του

Ένας υπάλληλος του Twitter απευθύνθηκε στον Έλον Μασκ μέσα από tweets για να ρωτήσει αν έχει απολυθεί.

Σε ένα tweet προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, ο Χάλι Θόρλιφσον δήλωσε: «Ο επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού σας δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν εργάζομαι ή όχι».

Ο Μασκ απάντησε ρωτώντας: «Τι δουλειά κάνατε;»

Ο Θόρλιφσον δήλωσε στο BBC ότι εννέα ημέρες μετά το πάγωμα των λογαριασμών του Twitter δεν γνώριζε αν είχε απολυθεί ή όχι.

Μετά από μια σειρά από επακόλουθες ερωτήσεις και απαντήσεις με τον Μασκ, ο Θόρλιφσον είπε ότι έλαβε ένα email που επιβεβαίωνε ότι είχε απολυθεί.

Ο 45χρονος Θόρλιφσον ήταν ανώτερος διευθυντής στο σχεδιασμό προϊόντων για το Twitter. Είπε στο BBC ότι η ασάφεια γύρω από τη δουλειά του ήταν «περίεργη» και «εξαιρετικά αγχωτική».

«Άνοιξα τον υπολογιστή μου το πρωί της Κυριακής πριν από εννέα ημέρες και είδα ότι η οθόνη ήταν γκρίζα και κλειδωμένη, υποδεικνύοντας ότι είχα κλειδωθεί από τους λογαριασμούς μου στο Twitter», είπε.

«Αφού πέρασαν μερικές ημέρες άρχισα να απευθύνομαι σε ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου του Μασκ και του επικεφαλής του τμήματος ανθρώπινου δυναμικού, για να ρωτήσω για την κατάστασή μου. Ο επικεφαλής του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού μου έστειλε από τότε δύο φορές email και δεν ήταν σε θέση να απαντήσει αν είμαι ή όχι υπάλληλος στο Twitter».

Απογοητευμένος, έστειλε μήνυμα στο Twitter στο... αφεντικό του, τον Έλον Μασκ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ