Κοσμος

Αναζητείται από τις Αρχές ο Τράβις Σκοτ - Φέρεται να γρονθοκόπησε ηχολήπτη σε κλαμπ

Clickbait το χαρακτήρισε ο εκπρόσωπός του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τράβις Σκοτ
© EPA

Τράβις Σκοτ: Αναζητείται για ξυλοδαρμό ηχολήπτη σε κλαμπ - Clickbait το χαρακτήρισε ο εκπρόσωπός του

Ο επιτυχημένος Αμερικανός ράπερ Τράβις Σκοτ αναζητείται για ανάκριση από την αστυνομία της Νέας Υόρκης μετά από αναφορές για επίθεση και ζημιές σε νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Ένας ηχολήπτης στο Club Nebula ισχυρίζεται ότι ο Σκοτ τον γρονθοκόπησε μετά από λεκτική διαμάχη νωρίς το πρωί της Τετάρτης. Φέρεται επίσης ότι ο Scott προκάλεσε ζημιές αξίας 12.000 δολαρίων σε ένα ηχείο και μια οθόνη.

Δεν υπήρξε καμία διάψευση του περιστατικού στις δηλώσεις που εξέδωσε ο εκπρόσωπος του Σκοτ, αλλά ο διευθύνων σύμβουλος του νυχτερινού κέντρου Richie Romero δήλωσε ότι το περιστατικό είχε «μεγεθυνθεί εντελώς».

Ο δικηγόρος του Σκοτ, Μίτσελ Σούστερ, χαρακτήρισε τις αρχικές αναφορές για το περιστατικό ως «clickbait και παραπληροφόρηση. Συνεργαζόμαστε ενεργά με τον χώρο και τις διωκτικές αρχές για την επίλυση και την αποκατάσταση της αλήθειας... Είμαστε βέβαιοι ότι ο πελάτης μας θα απαλλαγεί από κάθε αδίκημα».

Ο Σκοτ έχει κρατήσει σχετικά χαμηλό προφίλ από τον Νοέμβριο του 2021, όταν 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια του σετ του στο φεστιβάλ Astroworld στο Χιούστον. Έδωσε την πρώτη του ολοκληρωμένη συναυλία μετά την καταστροφή στην O2 Arena του Λονδίνου τον Αύγουστο του 2022, ενώ ακολούθησαν φεστιβάλ στη Νότια Αμερική τον Νοέμβριο.

Αυτό το Σάββατο σηματοδοτεί την επιστροφή του σε μεγάλες ζωντανές εμφανίσεις στις ΗΠΑ, στο φεστιβάλ Rolling Loud στο Λος Άντζελες. Το πολύ καθυστερημένο άλμπουμ του Utopia αναμένεται αργότερα μέσα στο 2023.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ