- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η γιαγιά απάντησε με SMS από τον τάφο
«Σας προσέχω και όλα θα πάνε προς το καλύτερο. Απλώς ξεπεράστε το», έλεγε το μήνυμα
Με τρόμο η Βρετανίδα κοιτά την οθόνη του κινητού της. Μόλις έλαβε ένα γραπτό μήνυμα από την αγαπημένη της γιαγιά Λέσλι, η οποία απεβίωσε τον Ιούνιο του 2011. Τότε οι συγγενείς έθαψαν την 59χρονη Λέσλι Έμερσον μαζί με όλα τα αγαπημένα της αντικείμενα. Ένα από αυτά ήταν το κινητό της. Εδώ και τρία χρόνια η οικογένεια Έμερσον στέλνει γραπτά μηνύματα στη γιαγιά γιατί θεωρούν ότι με αυτόν τον τρόπο η Λέσλι είναι ακόμα δίπλα τους, κομμάτι της ζωής τους. Και ξαφνικά η γιαγιά… απάντησε: «Σας προσέχω και όλα θα πάνε προς το καλύτερο. Απλώς ξεπεράστε το», έλεγε το μήνυμα που σόκαρε τους Έμερσον.

Η τηλεφωνική εταιρεία είχε δεσμευτεί να μην πουλήσει τον αριθμό του κινητού σε άλλον συνδρομητή. Εννοείται πως η εταιρεία δεν τήρησε την υπόσχεσή της. Η 22χρονη εγγονή της Λέσλι θέλησε να μάθει ποιος μπορεί να είναι ο αποστολέας του μηνύματος. «Ποιος είσαι;», ρώτησε για να λάβει την απάντηση: «Ένας ενοχλημένος χορτοφάγος». Το μυστήριο λύθηκε μετά από λίγες μέρες. Η Λέσλι κάλεσε τον αριθμό που κάποτε ανήκε στη γιαγιά και απάντησε ο Γκρέιαμ, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη για την απάντηση και εξήγησε ότι πίστευε πως του έκαναν φάρσα οι φίλοι του. Η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας απολογήθηκε και δεσμεύτηκε ότι αυτήν τη φορά θα τηρήσει την υπόσχεσή της και θα αποσύρει τον αριθμό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διαφωνούμε όπως συμβαίνει στις οικογένειες» δηλώνει ο Νετανιάχου
Ύποπτος ο πρώην σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού
Ξεκινούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις
Ποια είναι τα δύο βασικά «αγκάθια»
Οι πιλοτικές ζώνες ελέγχου και οι φόβοι για νέες συγκρούσεις
«Δεν χαμογελά ποτέ» επανέλαβε ο πρόεδρος των ΗΠΑ για την Κόλινς
Τα σχέδια για κέντρα δεδομένων σε τροχιά και στη Σελήνη
Δεν είναι η πρώτη φορά που το έργο μπαίνει στο στόχαστρο
O Ντόναλντ Τραμπ έχει εντείνει αυτήν τη χρονιά τις κυρώσεις σε βάρος του νησιού
«Ο πρόεδρος εργάζεται νυχθημερόν σε απάνθρωπους ρυθμούς», δήλωσε ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας
Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί η κατάσταση στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας
Άγνωστη η τύχη της εμβληματικής ενημερωτικής εκπομπής
Πιθανή συνάντηση με Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αν τα πράγματα «πάνε καλά»
Στο στόχαστρο το λιμάνι και η ναυτική βάση - Μήνυμα Πούτιν και απειλές για αντίποινα
416 προσαγωγές, οδοφράγματα και συγκρούσεις με την Αστυνομία ήταν το αποτέλεσμα των πανηγυρισμών των φιλάθλων της Παρί Σεν Ζερμέν μετά την κατάκτηση του Champions League από την ομάδα τους.
Πώς ο δημοσιογράφος Nicholas Potter ανακάλυψε τη φύση της γερμανικής αριστεράς
Η Μαρία Μονσεράτ Αλβαράδο αναλαμβάνει το πανίσχυρο υπουργείο Επικοινωνίας της Αγίας Έδρας
Η δίκη του αναμένεται να ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο
«Δυσανάλογο το πρόστιμο» απαντά η εταιρεία
Η πριγκίπισσα Ίνγκριντ Αλεξάνδρα βρίσκεται κοντά στη μητέρα της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.