Κοσμος

Πληροφορίες ότι βρέθηκε το αυτοκίνητο του Τζούλιαν Σαντς - Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Στην επιχείρηση συμμετέχουν και τα παιδιά του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζούλιαν Σαντς
© EPA/ CLAUDIO ONORATI

Τζούλιαν Σαντς: Οι διασώστες φέρεται να εντόπισαν το αυτοκίνητο του ηθοποιού τα ίχνη του οποίου χάθηκαν, ενώ έκανε πεζοπορία

Εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα αγνοείται ο Βρετανός ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς, γνωστός για τους ρόλους του σε δημοφιλείς ταινίες όπως το «Δωμάτιο με θέα» και «Κραυγές στη σιωπή».

Τα ίχνη του εξαφανίστηκαν, ενώ έκανε πεζοπορία στα όρη του Σαν Γκάμπριελ στη νότια Καλιφόρνια, εν μέσω κακοκαιρίας.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι ομάδες διάσωσης αποσύρθηκαν από το βουνό το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω κινδύνου χιονοστιβάδας, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται με drone και ελικόπτερο. «Τα συνεργεία διάσωσης αποσύρθηκαν από το βουνό το βράδυ του Σαββάτου για την ασφάλειά τους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση των αρχών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τη Daily Mail, τα παιδιά του ηθοποιού συμμετέχουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο 37χρονος γιος του, Χένρι, ο οποίος είναι επίσης έμπειρος πεζοπόρος, θεωρείται ότι ακολούθησε τη διαδρομή που ακολούθησε και ο πατέρας του, ωστόσο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τις προσπάθειές του λόγω των καιρικών συνθηκών.

Οι διασώστες εντόπισαν το βράδυ της Πέμπτης ένα αυτοκίνητο που πιστεύεται ότι ανήκει στον Σαντς, το οποίο ρυμουλκήθηκε από την περιοχή.

Άγνωστο παραμένει αν ο ηθοποιός έχει μαζί του σκηνή, αλλά πηγή η οποία φαίνεται να είναι κοντά στην οικογένεια δήλωσε ότι θα ήταν «καλά εξοπλισμένος» για μια ημερήσια πεζοπορία.

Χάρτης με το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του Τζούλιαν Σαντς
Χάρτης με το σημείο όπου χάθηκαν τα ίχνη του Τζούλιαν Σαντς © BBC

Οι αρμόδιες αρχές έχουν προειδοποιήσει για τις άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή και για τον κίνδυνο δημιουργίας χιονοστιβάδας και ζητούν από τον κόσμο να αποφύγει την πεζοπορία αυτές τις μέρες, καθώς όπως λένε «ακόμα και έμπειροι ορειβάτες μπορεί να κινδυνέψουν».

Σε μια συνέντευξή του το 2018 στον Guardian, o ηθοποιός είχε μιλήσει για την αγάπη του για την ορειβασία και την πεζοπορία και τη σημασία του να παραμένει κανείς δραστήριος.

Ο Σαντς, ο οποίος μεγάλωσε στο Γιορκσάιρ, είχε μια εξαιρετική δεκαετή καριέρα στον κινηματογράφο, με δεκάδες κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς ρόλους, και ζούσε στην περιοχή του Λος Άντζελες για χρόνια με τη σύζυγό του.

Ο Σαντς ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Outstanding Solo Performance» στα 58α Ετήσια Drama Desk Awards. Το 2011 ο Σαντς εμφανίστηκε στο θρίλερ μυστηρίου «Το Κορίτσι με το Τατουάζ» στον ρόλο του Χένρικ Βάνγκερ. Στις 26 Απριλίου 2013 ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Dexter».

Πηγή: BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ