Κοσμος

Αγνοείται ο ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς - Έκανε πεζοπορία σε βουνό της Καλιφόρνια

Στην περιοχή υπάρχει κίνδυνος χιονοστιβάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζούλιαν Σαντς
© EPA/ Tytus Zmijewski

Τζούλιαν Σαντς: Αγνοείται ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός - Χάθηκε ενώ έκανε πεζοπορία

O Βρετανός ηθοποιός Τζούλιαν Σαντς, γνωστός για τους ρόλους του σε ταινίες όπως το «Δωμάτιο με θέα», «Κραυγές στη σιωπή» και «Αραχνοφοβία» έχει κηρυχθεί αγνοούμενος, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σαν Μπερναντίνο, στην Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ίχνη του ηθοποιού χάθηκαν όταν έκανε πεζοπορία στην περιοχή Baldy Bowl εν μέσω κακοκαιρίας στη νότια Καλιφόρνια. Το όνομα του αγνοούμενου πεζοπόρου ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη, ενώ έγινε γνωστό ότι εξαφανίστηκε ένας ακόμη πεζοπόρος τη Δευτέρα.

Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε ολόκληρη την Καλιφόρνια καθυστέρησαν τις έρευνες γύρω από το όρος Baldy. «Τα συνεργεία διάσωσης αποσύρθηκαν από το βουνό το βράδυ του Σαββάτου για την ασφάλειά τους, ενώ η έρευνα συνεχίζεται με drone και ελικόπτερο», ανέφεραν οι υπεύθυνοι.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν προειδοποιήσει για τις άσχημες καιρικές συνθήκες στην περιοχή και για τον κίνδυνο δημιουργίας χιονοστιβάδας και ζητούν από τον κόσμο να αποφύγει την πεζοπορία αυτές τις μέρες, καθώς όπως λένε «ακόμα και έμπειροι ορειβάτες μπορεί να κινδυνέψουν» ενώ έχουν δεχτεί τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες 14 κλήσεις για βοήθεια στο όρος Baldy.

Σε μια συνέντευξή του το 2018 στον Guardian, o ηθοποιός είχε μιλήσει για την αγάπη του για την ορειβασία και την πεζοπορία και τη σημασία του να παραμένει κανείς δραστήριος.

Ο Σαντς, ο οποίος μεγάλωσε στο Γιορκσάιρ, είχε μια εξαιρετική δεκαετή καριέρα στον κινηματογράφο, με δεκάδες κινηματογραφικούς και τηλεοπτικούς ρόλους, και ζούσε στην περιοχή του Λος Άντζελες για χρόνια με τη σύζυγό του.

Ο Σαντς ήταν υποψήφιος για το βραβείο για «Outstanding Solo Performance» στα 58α Ετήσια Drama Desk Awards. Το 2011 ο Σαντς εμφανίστηκε στο θρίλερ μυστηρίου «Το Κορίτσι με το Τατουάζ» στον ρόλο του Χένρικ Βάνγκερ. Στις 26 Απριλίου 2013 ανακοινώθηκε η συμμετοχή του στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Dexter.

Πηγή: BBC

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ